imagine articol

Succese clare la turneul de la Tulcea pentru echipa U13

Echipa U13 a clubului nostru continuă să domine campionatul. Juniorii antrenați de Mioara Iurian și Andrei Cosma au avut o deplasare lungă în acest weekend, fiind nevoiți să meargă până la Tulcea.

 

U-BT a disputat trei meciuri din returul fazei secunde și a obținut trei succese clare. Copiii noștri au mărșăluit în partida cu ABC Leii București, pe care au câștigat-o cu 144-12. Ulterior, am trecut de ACS WolfPack București cu 151-19. În fine, cel mai dificil adversar s-a dovedit a fi ACS Dan Dacian Portocaliu. Chiar și așa, juniorii clujeni s-au impus la peste 50 de puncte diferență, 102-50.

 

Astfel, U-BT are 14 victorii în campionat și nu a pierdut niciun joc. Pentru trupa noastră urmează acum superfinala EYBL, programată în perioada 6-10 aprilie la Riga. 

 

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

 

Suntem mulțumiți, am avut jocuri frumoase și consistente. Băieții au jucat un baschet de calitate, au fost creativi și au reușit faze spectaculoase. Ritmul jocului a fost unul ridicat pe toată durata celor trei partide. Felicitări băieților și mulțumim părinților pentru susținere! Haide “U”! 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit