imagine articol

Juniorii U13 s-au remarcat în meciurile disputate în Spania

U-BT a participat din nou la turneul GloBasket, care se desfășoară anual în Spania, în localitatea Lloret de Mar din Girona. Echipa antrenată de Mioara Iurian și Andrei Cosma a disputat cinci partide la evenimentul care este organizat în parteneriat cu Gasol Foundation, respectiv EUSES University. 

Competiția se desfășoară începând cu anul 2016, iar timp de 5 zile s-au desfășurat peste 150 de partide. Juniorii noștri au pornit la drum duminică, odată cu duelul pe care l-au avut în fața celor de la CB Maresme Boet Mataro (Spania). Alb-negrii au câștigat fără drept de apel, scor 95-23. 

Mai departe, U-BT a depășit-o pe Sant Andreu Natzaret 2 cu 101-49 (Spania). Marți, U-BT a câștigat la mare luptă și cu Jonstrup Basket, scor 70-68 (Danemarca). 

Calificați în faza superioară, românii au dat peste Sparta Bartreng (Luxemburg), care ne-a depășit cu 64-55. În ultima încleștare, U-BT s-a reîntâlnit cu Jonstrup Basket. Danezii și-au luat revanșa, impunându-se cu 83-53. Astfel, copiii noștri au încheiat turneul pe locul 4.

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

A fost un turneu greu, dar foarte util. Faptul că am jucat la o categorie mai mare de vârstă ne-a epuizat resursele fizice pe final de competiție. Sunt mulțumită de cele trei victorii din cinci jocuri. Am avut minute bune de joc, cu acțiuni și reușite frumoase pe finalizare. Faza defensivă a funcționat bine și acest aspect mă bucură cel mai mult. Ne-am clarificat multe lucruri legate de jocul nostru. Știm ce și cum să pregătim în următoarele două săptămâni până la turneul final, pentru a deveni mai buni. Felicit băieții pentru atitudine și dăruire, sunt mândră de ei. Mulțumesc părinților care ne-au susținut și încurajat pe tot parcursul jocurilor. Haide U!  

HAIDE "U"
0

Parteneri