imagine articol

Juniorii U13 au disputat al doilea turneu al sezonului

În acest weekend s-a desfășurat un nou turneu la categoria U13, acolo unde clubul nostru este reprezentat de trei echipe. U-BT 1 și U-BT 3 au fost prezente la Târgu Mureș, în timp ce U-BT 2 s-a deplasat la Odorheiu Secuiesc.

Performerele sfârșitului de săptămână sunt U-BT 1 și U-BT 2, care au obținut victorii pe linie și sunt neînvinse până la ora actuală. Drept urmare, cele două formații s-au calificat în grupa valorică A1.

Turneul de la Târgu Mureș a demarat cu un derby între echipele noastre, iar U-BT 1 a trecut de U-BT 3 cu 114-18. Apoi, U-BT 1 a mărșăluit în disputa cu ACS Glaudius Lucky Dragons Târgu Mureș, scor 105-18. În fine, U-BT 1 a învins-o și pe LPS Târgu Mureș cu 123-23.

În schimb, U-BT 3 a pierdut cu LPS Târgu Mureș, 74-60, iar în această dimineață a cedat partida cu ACS Glaudius Lucky Dragons Târgu Mureș, 71-38.

Baschetbaliștii Simonei Mușat au făcut instrucție cu CSM VSK Miercurea Ciuc, 107-12. Ulterior, U-BT 2 nu a avut probleme nici cu CSM VSK Odorheiu Secuiesc, 77-36.

Mioara Iurian, antrenor U-BT 1 U13

Așa cum am prevăzut, am avut trei jocuri ușoare, în care adversarii nu ne-au creat niciun fel de probleme. Jucătorii noștri și-au pus în valoare abilitățile baschetbalistice, imaginația și au avut reușite frumoase. Așteptăm cu nerăbdare și optimism meciurile din urmatoarea fază a competiției. Haide U!

Simona Mușat, antrenor U-BT 2 U13

Sunt mulțumită de evoluția jucătorilor la acest turneu. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor