imagine articol

Juniorii U12 au jucat finala Campionatului Național 4x4!

Echipa U12 a adus prima medalie a sezonului pentru clubul nostru. Juniorii au disputat în această perioadă turneul final al Campionatului Național 4x4 Indoor. Competiția s-a desfășurat la Oradea, iar copiii noștri au mers până în finală!

 

Practic, U-BT a început întrecerea cu o victorie, 45-42 împotriva celor de la CSM Petrolul Ploiești. Apoi, într-un adevărat derby am învins-o pe CSM Oradea, scor 69-50. Prestațiile la înălțime au continuat, astfel că am trecut de Dan Dacian Negru București cu 69-53.

 

Drept urmare, ne-am calificat în finală, acolo unde am dat peste CSM Târgoviște. Baschetbaliștii clujeni s-au dovedit a fi mai puternici, reușind o victorie cu 70-68. În marea finală, ne-am recunoscuți învinși de Slam București, scor 71-49. 

Foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Totodată, s-au acordat și distincții individuale, astfel că Matei Cenean a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător. 

 

U-BT termină Campionatul Național U12 4x4 Indor cu un bilanț de 14 succese și un singur eșec. 


*Foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Horia Pascu, antrenor U-BT U12:

A fost un turneu foarte bun făcut de noi. Sunt foarte mulțumit de evoluția jucătorilor. Au dat maximum din ei la fiecare meci, iar disputarea finalei este încununarea muncii depuse din mijlocul lunii august și până acum. Să nu uităm, baschetul 4x4 este diferit, sunt alte reguli, 6 perioade de joc, nu ai voie să faci schimbări. Ne-am adaptat, am muncit și am reușit să jucăm finala. Este un lucru extraordinar, felicit întreaga echipă, merită din plin! De asemenea, felicit și echipa câștigătoare, Slam București. Astăzi au fost mai buni ca noi. Țin să mulțumesc în special tuturor părinților care au fost alături de noi. Le suntem recunoscători pentru susținerea necondiționată pe care ne-o oferă. Este minunat să mergi în deplasări și să te simți ca acasă, când toată sala strigă Haide “U”. Am rămas fără cuvinte și am trăit clipe speciale!

HAIDE "U"
0

Parteneri