imagine articol

Vlad Moldoveanu, jucătorul etapei în opinia EuroBasket.com

Site-ul de specialitate eurobasket.com nu a rămas indiferent la prestația excelentă a jucătorului nostru Vlad Moldoveanu din partida de sâmbătă, cu Steaua CSM EximBank București.

Linia statistică a lui Vlad, cu 26 de puncte (4x3), 5 recuperări, 2 pase decisive pentru 28 de puncte la eficiență, l-a propulsat pe sportivul nostru în postura de Player of the Week, cu mențiunea că sportivul nostru este cel mai bun marcator al Ligii Naționale, cu 23,8 puncte înscrise în medie în fiecare joc.

De asemenea, site-ul eurobasket.com remarcă prestațiile excelente ale altor doi baschetbaliști ai clubului nostru, pivotul Ousmane Barro (11 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive) și fundașul Aleksandar Rasic (23 de puncte - 5X3, 3 recuperări și 5 pase decisive).

Titlul de Player of the Week (cel mai bun jucător al etapei) se alege pe baza unui coeficient care ține cont de linia statistică, dar și de importanța jocului în care a fost obținută.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit