imagine articol

Victorie și calificare în sferturile FIBA Europe Cup

Atunci când Sala Sporturilor Horia Demian vuiește, orice adversar are viață grea. Suporterii le dau aripi jucătorilor noștri, care au o motivație suplimentară și se bat până la ultima picătură de energie. Deși atmosfera a fost electrizantă, Ironi Ness Ziona ne-a condus în debut cu 0-7. A fost un simplu foc de paie, așa că studenții au revenit imediat. Tarolis a adus energie cu un coș de trei puncte, 5-9. La scorul de 9-14 pentru israelieni, gazdele au izbutit un parțial de 8-0 și au trecut la conducere. În cele din urmă am câștigat și sfertul, 20-16. În actul secund, Nandor Kuti ne-a desprins la 27-20. Ironi a făcut uitat avantajul nostru, a egalat la 30 și chiar a condus la pauză, 39-41.

Revenită de la cabine, U-Banca Transilvania a egalat la 51 prin coșul lui Tarolis. Evoluția la înălțime a continuat, Karlo Zganec marcând pentru 59-58. Motivația băieților s-a menținut la cote maxime și i-am dominat pe adversari. Luptele la recuperare au fost adjudecate de clujeni, care au strălucit și în ofensivă. Patrick Richard a scuturat plasa de la mare distanță pentru 64-59. Același Richard a dus scorul la 74-63. Toată sala s-a ridicat în picioare, iar Johnson i-a bucurat pe suporteri cu o reușită de trei puncte, 80-69. Ca totul să fie perfect, Donatas Tarolis a pus cireașa pe tort, cu un slam-dunk. S-a terminat 82-71 în favoarea trupei noastre, care s-a calificat în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Am încheiat astfel grupa J pe locul doi și o vom infrunta mai departe pe Medi Bayreuth din Germania.

U-Banca Transilvania - Ironi Ness Ziona 82-71 (24-20, 15-21, 25-18, 18-12)

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit