imagine articol

Victorie pentru România cu Estonia

Selecționata de baschet masculin a României, cu Vlad Moldoveanu în componență și cu kinetoterapeutul clubului nostru, Adrian Resteman şi cu antrenorul U-BT, Razvan Cenean în staff, a trecut la limită de echipa națională a Estoniei, scor 67-66 (14-13, 25-22, 15-14, 13-17). Meciul contează pentru turneul internațional amical organizat de Federația Română de Baschet, cu participarea echipelor Bulgariei, Ungariei, Estoniei și României la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă.

Vlad Moldoveanu a fost folosit 20 de minute, reușind să contribuie cu 4 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție. Celălalt baschetbalist U-Banca Transilvania selecționat, Rolland Torok, a părăsit cantonamentul echipei naționale și se va alătura lotului condus de Mihai SIlvășan, la cantonamentul din Cheile Grădiștei.

În primul joc al turneului, Bulgaria a depășit clar Ungaria, scor 87-59.

Mâine, în a doua zi a turneului, România va întâlni Ungaria de la 19.15, iar Estonia va da piept cu Bulgaria, de la 16.45. Ambele meciuri sunt televizate de Digisport, iar accesul publicului este liber.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit