imagine articol

Victorie la debutul în noua ediție LNBM, cu BCM U FC Argeș Pitești

U-Banca Transilvania a debutat cu o victorie pe teren propriu în prima etapă a noului sezon al Ligii Naționale, învingând pe BCM U FC Argeș Pitești sâmbătă seara. 

KYNDALL DYKES, jucător U-Banca Transilvania:

”Știam că Piteștiul va veni aici să lupte, noi aveam două lipsuri importante, unul dintre pivoți și cel mai bun shooter, așa că știam că trebuie să dăm mai mult fiecare dintre noi și asta am făcut. Această victorie ne ajută să fim mult mai încrezători în perspectiva meciului cu israelienii, sperăm să revină și cei doi care au lipsit astăzi. Orice victorie pe teren propriu îți dă încredere!”

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Un meci foarte greu, ne așteptam la așa ceva, ei au venit cu siguranță la victorie, sunt o echipă bună, cu multe talente în componență. Noi veneam după o deplasare lungă, în care nu am jucat cum trebuie iar moralul nostru nu era sută la sută, însă mă bucur că am stat în meci și ne-am luptat la victorie. Am avut doi-trei jucători care în momentele importante au ieșit în față și au reușit să ne apropie victoria. Ținând cont și de absențele pe care le-am avut azi, sunt foarte mulțumit cu această victorie, este foarte important să câștigi, după care vom vedea ce avem de analizat și de făcut mai departe. Pentru noi, urmează meciul decisiv cu echipa din Israel, pe care vrem în primul rând să îl câștigăm, după care ținem cont și de diferență. Washburn și Rasic ori au luat vreun virus, ori au mâncat ceva nepotrivit, Rasic a fost la spital, cu perfuzii, sunt deshidratați amândoi, problemele lor au apărut aseară și azi dimineață și, din păcate, nu i-am putut folosi, riscam să se accidenteze fiind slăbiți. Pentru meciul de miercuri sperăm să fie OK și să nu mai apară probleme”.

U-Banca Transilvania - BCM U FC Argeș Pitești 80-76 (24-13, 16-24, 19-25, 21-14)

Parteneri