imagine articol

Victorie în primul amical din Serbia

U-Banca Transilvania a debutat cu victorie în seria de meciuri de pregătire din presezonul 2018-2019. Băieții lui Mihai Silvășan au depășit prim-divizionara sârbă OKK Novi Pazar în cantonamentul de la Kopaonik, după un meci controlat de la un capăt la celălalt. 

Novi Pazar - U-Banca Transilvania 61-86 (16-25, 19-25, 8-17, 18-19)

Pentru echipa noastră a evoluat și Peda Stamenkovic, aflat în probe, staff-ul tehnic urmând să se decidă asupra rămânerii lui la finalul cantonamentului din Serbia. Fundașul Stanimir Marinov nu a evoluat, din cauza unei accidentări. 

Marcatorii echipei noastre au fost Kuti 15, Washburn 14, Rasic 12, Moldoveanu 11, Easley 11, Dykes 10, Calnicenco 7, Torok 4,  Stamenkovic 2 

Mâine, tot de la ora 20 și tot la sala Ozon din Kopaonik, U-Banca Transilvania va întâlni KK Konstantin Niș, urmând ca în ultimul meci pe teren plav să dea piept cu mult mai puternica Partizan Belgrad. Acest ultim joc va avea loc sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 19.30, la Belgrad în sala Korn. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit