imagine articol

Victorie in prelungiri la Mures

BC Mures - "U" Mobitelco BT 82-87 (15-22, 16-15, 15-20, 25-14, 11-16)

Valentin Nica, presedinte "U" Mobitelco: "A fost un meci greu, Targu Muresul a avut intotdeauna pretentii, dar la final cei mai buni au castigat. Sunt multumit de ceea ce au realizat baietii pana acum, echipa a inceput sa joace serios si cred ca vom castiga campionatul, acum, ca am depasit momentul Targu Mures".Marcel Tenter, antrenor "U" Mobitelco: "A fost un meci extrem de disputat, Targu Muresul a intors meciul in ultimul sfert, si cu ajutorul meu, personal. Am luat un fault tehnic, lucru pe care il regret foarte mult. Am intrat in teren si nu mi-am dat seama, cred ca vroiam sa ma apar la Watson! Am rezistat, am jucat ca o echipa puternica din punct de vedere mental si in minutele de extra-time am jucat mult mai bine".

Jerome Lagrange: "A fost un meci de mare lupta, am castigat o partida dificila. Am luptat pana la capat si am aratat ca suntem o adevarata echipa. E bine ca suntem in semifinale, dar nu suntem multumiti cu acest lucru, vrem sa mergem pana la capat si sa castigam titlul!".Zoran Krstanovic: "Un meci foarte dificil, ne-am asteptat de altfel la acest lucru. E bine ca s-a terminat cu bine pentru noi! E mai bine decat sa fi ajuns in meci decisiv, riscul era prea mare."Kyndall Dykes: "Ma bucur ca am castigat, am jucat in general bine pe toata durata partidei, am demonstrat ca suntem o echipa unita! Ne bucuram, dar suntem deja cu gandul la partidele urmatoare!"

Marcatori:BC Mures: Stanescu 26 (11 recuperari), Dumitru 16, Watson 16, Forte 9 (9 rec.), Lapuste 6 (7 rec.), Pekovic 5, Tudor 4."U" Mobitelco: Dykes 29 (9 rec., 7 pase decisive, 4 interceptii), Krstanovic 19 (4 rec.), Lawrence 13 (2 rec.), Paul 12 (3 rec., 3 p.d.), Mijovic 9 (3 rec., 3 p.d., 2 capace), Lagrange 4 (6 rec.), Silvasan 1 (1 rec., 2 p.d.)

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj