imagine articol

Victorie in meciul 2 cu Timba

"U" Mobitelco BT Cluj - Napoca - BC Timba Timisoara 85 - 78 (29 - 17, 13-20, 19 - 25, 24-16), in al doilea meci amical.

Marcatori:

"U" Mobitelco BT Cluj - Napoca: Barnette 22 (6 recuperari, 3 pase decisive), Ofoegbu 19 (16 recuperari, 2 pase decisive), Milos Petkovic 11 (3 recuperari, 3 pase decisive), Alex Pop 11 (7 pase decisive), Kuti Nandor 9 (3 pase decisive), Marius Ciotalus 9 (2 recuperari, 3 pase decisive), Mario Lazar 4.

Au mai jucat: Cristian Anghel si Tim Ghita Urmanczy.

BC Timba Timisoara: Stojakovic 19, Huckaby 19, Grlenntis 11, Daniel Patru 8, Glynn 15, Cormos 3, Popa Florin 1, Mihuti 2.

Mircea Cristescu: "Suntem foarte multumiti de echipa noastra de juniori, imbunatatita cu Ofoegbu, Barnette si Petkovic. Glumind putin, cred ca la ora aceasta avem cea mai valoroasa echipa de accidentati din campionat. Din pacate, acum, in pregatiri, nu putem avea toti jucatorii la antrenamente, ne este foarte greu sa ne pregatim, dar acest lucru este un mare plus pentru juniorii care cresc de la zi la zi in valoare. Sunt foarte multumit si fericit de jucatorii nostri tineri, pentru ca nu stiu cate echipe pana acum in Divizia A au reusit sa impuna jucatori de 14 ani, cum e Tim Ghita-Urmanczy, de 15 ani, cum este Kuti Nandor sau de 16 ani, cum este Marius Ciotlaus, si exemplele pot continua. Sunt foarte multumit de ei si, in special, de cand a venit domnul Bavcevic se vede pe fiecare jucator. Noi asteptam ca in 15 septembrie, cand se termina actiunile la loturile nationale, sa revina si Silvasan, Baciu si Hallik".Mircea Cristescu despre Steve Ross si Tyler Morris: "Cei doi au facut niste analize, ambii au genunchii putin umflati, dar nu cred sa fie atat de grav, urmeaza sa se efectueze RMN-ul, ca sa suflam si in iaurt. In orice caz, fata de anul trecut se pare ca am evoluat, respectiv, ni s-au accidentat la inceputul sezonului, ca sa  mai putem face anumite miscari". Mircea Cristescu despre transferuri: "Daca va fi cazul, bineinteles ca vom mai face niste miscari, pentru ca nu ne dorim doar sa existam, ci ne dorim sa facem performanta".

Parteneri