imagine articol

Victorie facilă cu Olimpic Baia Mare

U-Banca Transilvania a învins fără probleme, așa cum era de așteptat, codașa din clasament, respectiv Olimpic Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale. 

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au apăsat pe accelerație încă din debut, apărarea om la om pe tot terenul, cu capcane rapide întinse maramureșenilor producând suficiente mingi pentru coșuri ușoare pe contratac.

După primul sfert, când era evident că meciul curge în direcția dorită, tehnicianul echipei noastre a început să bage la rotație jucătorii tineri, Andrei Mureșan, Wilhelm Brosser, George Toth și Tudor Gheorghe jucând minute bune.

Nici în aceste condiții maramureșenii nu au arătat că pot periclita rezultatul final, astfel că U-Banca Transilvania bifează o nouă victorie.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

Thumbnail

”Un meci pe care l-am tratat profesionist și îi felicit pe băieți pentru acest lucru. Ne-am făcut viața ușoară încă de la început și mă bucur că meciul a decurs așa, fiindcă am putut să rotim tot lotul. Băieții s-au descurcat bine și sunt mulțumit cu acest lucru”.

Olimpic Baia Mare - U-Banca Transilvania 62-91 (13-28, 13-15, 14-21, 22-27)

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit