imagine articol

Victorie cu Timba Timisoara

"U" BT Mobitelco - Timba Timisoara 87-63 (12-14, 26-17, 22-13, 27-19)

Marcatori: 

"U" BT Mobitelco: Kuburovic 21 (6 rec., 3 pase decisive, 3 interceptii), Silvasan 16 (5 rec., 4 p.d.), Hargrove 10 (2 rec., 1 p.d., 1 int.), Lalovic 9 (4 rec., 1 int.), Baciu 8 (9 rec., 1 p.d., 3 int.), Sparks 6 (5 rec., 2 p.d., 2 int.), Cuic 6 (4 rec., 7 p.d., 2 int.), Pogacean 4, Kuti 3 (1 rec., 1 int.), Medvedj 2 (2 rec., 7 p.d., 2 int.), Dragoste 2, Pop (1 p.d.). 

Timba: Bridgewaters 28 (7 rec., 4 p.d.), Tasic 14, Florveus 7 (8 rec.), Czmor 6, Popa 4, Mihuti 2, Patru 2. 

Mihai Silvasan: "Din pacate, chestia cu inceputul ezitant ne caracterizeaza in acest sezon, nu am avut niciun meci in care sa incepem bine sfertul 1 si sa ne cream un avantaj. Este un rezultat asteptat, nu cred ca si-a pus cineva problema invingatoarei, insa eu personal nu sunt multumit de jocul nostru, mai ales din primele doua sferturi. Trebuia sa aratam atitudine, sa fim mult mai hotarati si nu cred ca intr-un meci cu o echipa ca Timba trebuia sa avem un singur fault in primele 16 minute. Trebuia sa oprim mai mult atacurile lor si sa ne aparam mai bine, chiar daca pe atac cateva mingi nu ne-au intrat, pe aparare nu avem nicio scuza. De acum, pana in ultima etapa cu Constanta, toate meciurile sunt grele, nu mai exista meci usor. Sunt surprize in campionat, nicio echipa nu mai este fara infrangere, va fi un sezon foarte greu, insa foarte interesant din punct de vedere baschetbalistic".

Paul Chetreanu: "Valoarea Timbei nu e cea a Sibiului, din fericire pentru noi si din pacate pentru campionatul romanesc. Am discutat si cu Perovic, si cu Dorin Pintea, insa inca nu am reusit sa rezolvam problema inceputurilor de meci. E greu sa joci asa, sa recuperezi tot timpul nustiu cate puncte pe parcursul unui meci, pentru ca ai inceput prost primul sfert. De aici inainte, pana la ultimul meci, cu Constanta, nu mai avem meciuri usoare, dar o sa le luam meci cu meci, o sa analizam adversarul si o sa dam tot ce putem pentru a avea o pozitionare cat mai buna pentru play-off". 

Parteneri