imagine articol

Victorie cu Steaua, în fața a peste 5.000 de spectatori!

U-Banca Transilvania a depășit Steaua CSM EximBank București în cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale, scor 83-71 (23-17, 20-21, 2016, 20-17), după un joc pe care l-a controlat pe toată durata. Meciul s-a desfășurat în Sala Polivalentă în fața a peste 5.000 de spectatori, record pentru un meci de Liga Naționala!

CASETA TEHNICĂ:

Thumbnail

De la oaspeți, au punctat pe tabelă Amis 15 (7 rec.), Galdikas 12 (7 rec.), Marinovic 12, Barac 10, Paul 9, Malesevic 9.

Meciul următor pentru echipa noastră va fi tot cu Steaua CSM EximBank București, de această dată restanță din etapa a 5-a, partida disputându-se la București, în Sala Polivalentă, în 20 ianuarie.

MARCEL ȚENTER, antrenor principal:

Thumbnail

”În primul rând, se aude bine sunetul clujenilor în această sală, m-am simțit cu adevărat acasă, cu spiritul Clujului în această sală! Am simțit că avem o echipă care poate să joace un baschet bun și mă bucur pentru victorie! Trebuie însă să fac un compliment echipei Steaua, pentru că este infernal prin ce program trec, nu știu cine a mai jucat patru meciuri într-o săptămână și, totuși, au făcut față fizic cu brio la nivelul acestui meci! A fost un joc antrenant, greu pentru toată lumea și mă bucur că am câștigat! Sperăm ca și miercuri să jucăm bine și să câștigăm! Probabil miercuri vor fi mai proaspeți fizic steliștii. Pentru noi, jocul din acestă seară nu trebuie să cântărească prea mult, trebuie să luăm faptul că în mare parte ne-am făcut planul strategic de joc, dar miercuri va fi acerb, extraordinar de greu! Sper să avem concentrarea să executăm ce antrenăm, astfel ca în momentele decisive să fim mai clari și să ne apropiem victoria”

ROLLAND TÖRÖK:

Thumbnail

”A fost un meci foarte greu, atât fizic cât și psihic, mă bucur foarte mult că am câștigat! Am jucat un baschet bun, de calitate și câteodată și spectaculos. Personal, mă bucur că am făcut un joc bun și pe faza ofensivă, colegii m-au văzut la locul potrivit și în timpul potrivit și am avut și puțin noroc. Mă bucur mult, cred că e un început pentru mine, personal, dar cred că și pentru echipă este! Vom merge la București foarte hotărâți să câștigăm, dar Steaua nu este o echipă slabă, trebuie să fim foarte atenți, de la începutul până la sfârșitul meciului. Este una dintre cele mai bune echipe, au avut multe meciuri până acum, au jucat patru meciuri într-o săptămână, cred că sunt și obosiți. Mă bucur mult de spectatorii veniți în număr mare, sper ca de acum înainte să jucăm tot mereu cu sala plină!”

FOTO DE LA MECI:

Echipa noastră de seniori a câștigat derby-ul etapei a 16-a a Ligii Naționale, pe teren propriu, cu Steaua CSM EximBank București, în fața a peste 5.000 de spectatori! FOTO: Nagy Melinda și Manases Sandor

Parteneri