imagine articol

Victorie cu CSU Sibiu

"U" Mobitelco BT - CSU Sibiu 89-76 (36-13, 16-27, 15-15, 22-21)Marcatori: "U" Mobitelco BT: Nikolov 24 (6 rec., 3 pase, 2 interceptii, 3 capace), Djapa 19 (4 rec., 1 p.d.), Wright 15 (12 p.d., 4 rec., 3 interceptii), Ross 12 (4 rec., 5 p.d.), Barnette 10 (10 rec., 2 p.d., 2 interceptii), Silvasan 5 (4 rec., 2 p.d.), Baciu 2 (3 rec., 1 p.d.), Lazar 2 (1 p.d.). Au mai jucat Nakic (1 rec.), Pogacean (1 rec., 1 p.d.), Alex Pop, Kuti.CSU Sibiu: Mihai Paul 20 (4 p.d.), Austin 18, Griskenas 10 (7 rec.), Ambres 11, Lee 8 (5 rec.), Craciun 4, Jenkins 3, Gruev 2.

Miodrag Perisic: "Primul sfert a facut diferenta, insa noi am avut trei jucatori care au intrat pe teren accidentati dupa meciul cu Rovinari. Am reusit sa facem un singur antrenament impreuna, insa aceasta nu este o scuza pentru un meci atat de slab. Obiectivul nostru este sa castigam meciurile ceva mai usoare, cand am venit aveam trei victorii, acum stam ceva mai bine. Avem ceva sanse sa revenim, insa nu ne puteam astepta sa invingem U Mobitelco aici si sa revenim in zona de play-off. Sansele noastre sunt sa castigam meciurile mai usoare. U Mobitelco vine dupa seria de meciuri buna cu Oradea si se pare ca si-au gasit ritmul, dupa mai multe luni de cautari".Sean Barnette: "Cred ca am avut cele mai bune zece minute de cand am venit in Romania. Am pornit bine inca din start, antrenorul nostru ne-a cerut sa punem de la inceput mare presiune pe Gruev, sa jucam foarte fizic. A fost un efort de echipa, toata lumea a jucat bine, trup si suflet, antrenorul zicea dupa meci ca am avut 119 la eficienta, ceea ce e excelent."Niksa Bavcevic: "Cred ca am facut un meci foarte bun si am vazut ca si publicul a perceput la fel, am vazut oameni foarte satisfacuti la finalul meciului. Cred ca avem doua recorduri, in primul rand eficienta noastra, care a avut un indice de 119, un prag greu de realizat, iar apoi am avut 28 de pase decisive. Asadar, am jucat in echipa, am avut de asemenea 40 de recuperari! A fost o victorie a jocului de echipa, am jucat excelent 35 de minute, cu exceptia primelor cinci minute din sfertul secund, cand am jucat individual, dar curand ne-am revenit. Cred ca ne-am gasit ritmul, avem un sir de trei-patru meciuri bune, insa cred ca mai putem sa ne crestem jocul. Djapa isi mai poate imbunatati jocul, nivelul echipei poate sa creasca inca. Sunt multumit de faptul ca defensiva noastra functioneaza, au fost momente in aceasta seara in care mi-a facut placere sa urmaresc echipa jucand. Primele zece minute au fost perfecte, am avut procentaje perfecte si am fost impecabili in defensiva, oaspetii au jucat foarte individual, insa am stopat toate actiunile lor. Avem un nou jucator in probe, il vom vedea la lucru in urmatoarele 15 zile si vom decide daca este ceea ce avem nevoie sau nu."

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit