imagine articol

Victorie cu Craiova

U-Banca Transilvania a trecut de SCM U Craiova într-un joc contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale.

Meciul a fost controlat în cea mai mare parte a sa de către baschetbaliștii lui Mihai Silvășan, aceștia fiind la conducere pe tabela de marcaj aproape tot timpul.

Dacă primele două sferturi au fost destul de echilibrate, sfertul al treilea a consemnat o desprindere solidă de 16 puncte în minutul 29, suficientă pentru a asigura victoria, în ciuda îndârjirii de care au dat dovadă oaspeții pe finalul meciului.

U-Banca Transilvania - SCM U Craiova 80-71 (19-17, 15-17, 28-16, 18-21)

Thumbnail

Pentru Craiova au înscris Paul 21, Abrams 16, Marinovic 12, Sepa 8, Fraseniuc 8, Dino 4, Solopa 2.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

Thumbnail

”Este foarte important că reușim să legăm victorii chiar și în serile în care jocul nostru nu este cel mai spectaculos, este ceea ce ne-am dorit. Astăzi, de pildă, am avut o seară destul de proastă în ofensivă, însă eu le spun demult și o să le spun în continuare băieților că în acest gen de seri, în care nu ne merge atacul, trebuie să găsim resurse în apărare, printr-o determinare mai mare să câștigăm. În această seară am reușit și nu pot decât să mă bucur. Vom vedea ce a mers rău, vom analiza meciul și vom merge mai departe. Miercuri ne așteaptă finala pentru locul 1 în grupa FIBA Europe Cup, un meci foarte important și foarte greu pentru noi”.

KYNDALL DYKES:

Thumbnail

”Este foarte importantă pentru noi această victorie, întucât ne menține într-o linie corectă, ne oferă confort pentru a ne gândi la următorul joc, cel din cupele europene cu Gaziantep. Pentru mine, personal, este un sentiment minunat să văd că atâția fani au venit pentru mine, mi-au cântat «La Mulți Ani!», mi-au adus un tort, este extraordinar! Cu atât mai mult cu cât am câștigat meciul, le sunt recunoscător tuturor acestor oameni minunați!”

Pentru U-Banca Transilvania urmează un alt test foarte dificil, miercuri, pe teren propriu, cu Gaziantep Basketbol. Meciul este decisiv pentru ocuparea primului loc în Grupa G a FIBA Europe Cup și se va desfășura în Sala Sporturilor ”Horia Demian” miercuri, 16 noiembrie, cu începere de la ora 20.30, fiind televizat de postul sport.ro. Biletele pentru această partidă se pot cumpăra online de AICI.

Parteneri