imagine articol

Victorie cu Atomeromu, la Oradea

"U" Mobitelco BT - Atomeromu Paks 91-70 (21-15, 28-15, 15-14, 27-26)Marcatori:"U" Mobitelco BT: Barnette 27 (10 rec., 5 p.d., 3 interceptii), Wright 14 (4 rec., 4 p.d.), Nakic 14 (1 p.d., 2 interceptii), Petkovic 13 (4 rec.), Ofoegbu 12 (10 rec.), Lazar 4 (2 rec.), Corpodean 4 (1 rec., 2 p.d.), Pop 3 (2 p.d., 1 interceptie). Au mai jucat Crainic, Gheorghe, Ciotlaus si Pogacean.Atomeromu: Steven 16, Anthony 14, Fronius 11, Eilingsfeld 10, Lorenzo 9, Kovacs 4, Kortetelyesi 4, Antoni 2.

Niksa Bavcevic: "In primul rand, trebuie sa spun ca in acest turneu am jucat fara 3-4 jucatori de baza. In cele trei jocuri s-a vazut o imbunatatire a evolutiei noastre de la meci la meci, iar acest ultim joc a fost cel mai bun dintre toate. Daca la prima partida am incercat sa il integram pe Derek Wright, in al doilea nu am fost multumit de jucatorii tineri, astazi insa am vazut un Sean Barnette in mare forma si cei tineri ne-au ajutat mult mai mult decat in serile trecute. Ma refer in special la Lazar, Pop si Corpodean. In acest ultim meci am reusit sa odihnesc putin jucatorii de baza. Am jucat din nou foarte bine in defensiva. In acest turneu m-a multumit faptul ca suntem bine pregatiti fizic, se vad roadele muncii intense de la antrenamente. De asemenea, astazi am avut mai multe pase decisive, ceea ce este imbucurator. Sunt placut surprins de fanii nostri, nu m-am asteptat sa vina intr-un numar atat de mare si in niciun caz nu m-am asteptat ca astazi sa fie atat de entuziasti! Acum inteleg de ce Clujul este un oras al baschetului! Vreau sa le multumesc inca o data pentru cele trei zile in care ne-au fost alaturi."

UPDATE:

Turneul a fost castigat de CSM Oradea, pe locul 2 s-a clasat "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca, pe trei Atomeromu Paks si pe patru Albacomp Szekesfehervar.

Cosgeter: Sean Barnette ( "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca)

MVP: Milos Pesic (CSM Oradea)

Parteneri