imagine articol

Victorie clară la Miercurea Ciuc

U-Banca Transilvania și-a respectat statutul și a obținut sâmbătă seara o victorie în deplasarea de la Miercurea Ciuc. A fost 94-61 pentru clujeni, care vor disputa următoarea partidă în Italia. 

 Cu două victorii în actuala stagiune, ciucanii au operat modificări de efectiv, iar noii jucători au avut poftă de joc. Pe de altă parte, formația studenților a demonstrat imediat un plus de valoare, Guzman marcând pentru 5-10. Frolov a înscris în replică pentru harghiteni, în vreme ce David Lăpuște ne-a desprins la 13-19. În cele din urmă, Nandor Kuti a încheiat sfertul, 16-23. 

 Ecartul nostru a crescut în actul secund, Jalen Jones ducând scorul la 22-35. A fost evident faptul că U-Banca Transilvania nu va pierde încleștarea din mână. Jones și-a continuat recitalul, alături de Emi Cățe, care a dominat autoritar spațiul de trei secunde. De altfel, Emi a stabilit un record personal de puncte marcate în Liga Națională. Scorul i-a permis lui Mihai Silvășan să ruleze întreg lotul, fiecare baschetbalist primind, în medie, cel puțin 10 minute de joc. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

A fost un meci în care mă bucură mentalitatea corectă pe care am avut-o. Am jucat cu intensitatea potrivită și nu am întâmpinat probleme mari de efectiv. Sper să fie în regulă Karel, a primit o lovitură, dar nu pare nimic grav, iar la ora meciului cu Veneția va fi apt. Am reușit să jucăm cu toată lumea, am făcut o treabă bună. Am jucat un baschet bun și îi felicit pe toți jucătorii. Gordic nu a evoluat în acest meci din cauza faptului că a plecat la Belgrad pentru viză. Era programat să o obțină și oricum un stranier trebuia să rămână în afara lotului, deci nu are vreo problemă medicală.

HAIDE "U"
15
#
Player
MIN
PTS
2FG
3FG
FG
FT
TREB
AST
EFF

Parteneri