imagine articol

UPDATE: Victorie la Iasi - declaratii

Politehnica Iasi - "U" Mobitelco BT 70-81 (14-20, 19-19, 12-28, 25-14)Marcatori:Politehnica Iasi: Nicolae 20 (5 rec.), Popovici 16 (5 rec.), Hurjui 12 (7 pase decisive), Amarghiloaiei 11, Anghel 6, Cobzaru 3, Zarkovic 2 (5 rec.)."U" Mobitelco BT: Mijovic 21 (5 rec.), Krstanovic 17 (11 rec.), Paul 15 (3 interceptii), Lawrence 13 (5 p.d.), Jones 6 (5 rec.), Lagrange 4, Corpodean 3, Faur 2, Pop (3 rec., 4 p.d.).

Marcel Tenter: "Sunt dezamagit de atitudinea pe care am avut-o in acest meci. Ma asteptam ca baietii mei sa inteleaga ca trecem printr-o perioada dificila si sa arate alta fata. Daca nu se va schimba acest lucru in meciurile urmatoare nu avem cum sa ne indeplinim obiectivul in acest an".

Vladimir Mijovic: "Cred ca nu am luat in serios acest meci asa cum ar fi trebuit inca de la inceput. Mintea noastra si gandurile noastre sunt la meciul cu Medias, asta pe de o parte, iar pe de alta parte, echipa din Iasi a intrat foarte motivata in teren  pentru ca jucau impotriva echipei campioane si nu aveau nimic de pierdut. Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca fiecare echipa va da tot ce are mai bun cand joaca impotriva noastra pentru ca suntem campioana, iar noi trebuie sa fim mult mai puternici pentru a le putea raspunde asa cum trebuie".

Zoran Krstanovic: "Stim ca trebuie sa jucam mult mai bine dacat am facut-o  in aceasta seara. In anumite momente  ne-am gasit ritmul si am inceput sa jucam dar am pierdut prea multe mici. Echipa din Iasi a jucat fara presiune au fost foarte motivati. Antrenorul nostru are dreptate sa fie suparat pentru ca daca vrem sa avem rezultate bune atitudinea si devotamentul trebuie sa fie la un nivel mult mai inalt. Am avut si 20 de puncte diferenta la un moment dat dar le-am permis adversarilor sa revina in joc. Pregatim de acum meciul cu Medias si speram sa aratam un baschet de calitate".

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit