imagine articol

UPDATE: Steve Ross, la "U" Mobitelco

Clubul nostru si-a asigurat serviciile canadianului Steve Ross, care va juca la "U" Mobitelco in sezonul viitor. Mircea Cristescu: "Am reusit sa ajungem la o intelegere cu Steve Ross. Impreuna cu domnul Niksa Bavcevic, am ajuns la concluzia ca Ross este unul dintre jucatorii de care avem nevoie pentru ceea ce ne dorim in sezonul viitor".

UPDATE: Niksa Bavcevic: "Dintre mai multi jucatori care ni s-au oferit, eu si Mircea Cristescu am decis sa il luam pe Steve Ross, nu numai datorita performantelor si statisticilor sale din sezonul trecut. Spiritul, energia si faptul ca joaca pentru echipa ne-au convins ca este baschetbalistul potrivit pentru noi. Este un jucator versatil, o extrema moderna, care poate juca atat sub panou, cat si in afara semicercului. Speram, de asemenea, ca se va potrivi ca persoana in programul nostru, ca va deveni un membru important in familia "U" Mobitelco Cluj-Napoca si ca va intra in inimile fanilor nostri."

Ross a evoluat in sezonul trecut la SCM U Craiova, unde a avut 18 puncte si 6,7 recuperari in 32 de minute pe meci. Canadianul de 31 de ani a mai evoluat in NCAA la Santa Clara, in Franta la Rodez, Urcuit, Mullhouse, Levallois si Villeurbane, in NBA Development League la Patriots, precum si in Olanda, la ZZ Leiden, Upstairs si Groningen.

FOTO: RTV NOORD

Parteneri