imagine articol

UPDATE: Darius Hargrove, la "U" Mobitelco BT

"U" Mobitelco BT l-a transferat pe americanul Darius Hargrove. Nascut in 1982, Hargrove a absolvit colegiul Virginia Union in 2006, are 1,94 cm inaltime si evolueaza pe postul de fundas sau extrema mica. Hargrove a jucat in cariera in Cipru, la AEL Limasol, in Suedia la Jamtland, in Belgia la Verviers-Pepinster si in Germania, la Mittledeutscher, precum si in Romania, la CSU Ploiesti.

Mircea Cristescu: “In aceasta dimineata am reusit sa il transferam pe Darius Hargrove, despre care nu sunt foarte multe de spus, pentru ca in perioada jucata in Romania pentru CSU Ploiesti a fost intotdeauna un factor decisiv. Asteptam, bineinteles, sa fie un factor hotarator si la noi, alaturi de ceilati jucatori pe care ii avem in lot la “U” Mobitelco BT Cluj-Napoca. Poate fi o relatie de lunga durata intre Hargrove si “U” Mobitelco BT, daca va juca asa cum jucat pana acum”.

UPDATE: Darius Hargrove: "Salutari tuturor... In primul rand, vreau sa va spun ca sunt entuziasmat sa vin si sa joc pentru un club atat de mare cum este cel din Cluj... Sunt entuziasmat sa joc pentru niste fani atat de frumosi ca cei de acolo... Cu ajutorul fanilor, dar si cu rabdare, sper sa putem aduce un titlu in acest sezon... Va multumesc si ne vedem in curand!"

Parteneri