imagine articol

UPDATE: Corpodean si Pop, argint la "mondialele" de 3x3!

Echipa Romania 1 a invins in semifinalele Campionatului Mondial Universitar de 3x3 pe Serbia 1, scor 19-16, insa a cedat in finala in fata celei de-a doua echipe a Serbiei. In ultimul act, Vlad Corpodean, Alex Pop, Rolland Torok si Iosif Parlog au cedat in fata Serbia 2 cu scorul de 15-20, castigand astfel medaliile de argint.

Felicitari Vlad si Alex, precum si coechipierilor vostri!

UPDATE:

Vlad Corpodean: "A fost un turneu interesant, toate echipele au fost puternice, de altfel s-a vazut ca au fost rezultate stranse in aproape toate jocurile. La inceput a fost mai dificil pentru noi pana ne-am acomodat cu acest sistem, noi nefiind obisnuiti cu aceasta competitie de 3x3. Chiar daca la inceput conduci detasat totul se poate schimba in foarte scurt timp si adversarul sa revina repede pe tabela. Dar dupa primele partide ne-am acomodat si am tratat serios acest prim campionat modial universitar de 3x3 si am ajuns pana in finala".Alex Pop: "A fost o competitie destul de echilibrata valoric, nu ne-am asteptat sa fie atat de stranse meciurile. Nu am castigat nici o partida usor, au  fost jucatori de valoare, echipe puternice si a trebuit sa depunem efort sustinut in fiecare meci ca sa castigam. In finala ne-am luptat cat am putut cu Serbia, dar ne-au dominat sub panou. Noi am reusit sa formam un colectiv unit, ne-am inteles bine intre noi pe intreaga perioada a turneului si in final am reusit, zic eu, o performanta foarte buna,locul 2". 

FOTO: http://wucbasketball3on3.com

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit