imagine articol

Un altfel de mesaj

Un mesaj din suflet, care e pacat sa ramana doar pe GB, postat de userul Ciorneschi.

"Nu o data am auzit expresia "Pledoarie pentru CEVA". Fie ca CEVA e fotbal, fie baschet, fie orice alt sport. De fiecare data era pentru mine o expresie seaca si fara sens.

Dar anul asta intreaga organizatie U-Mobitelco m-a facut sa inteleg.

Anul asta am simtit ca pe langa scopul direct tangibil (castigarea campionatului) a fost si unul imaterial: Au jucat pentru baschet.

Nu poti sa-ti propui sa faci asta. Pur si simplu iti iese sau nu. Si lor le-a iesit.

Anul asta ne-au lasat sa alegem: au fost si dunk-urile lui Lawrence si Dykes, au fost si pasele lui Ciuc pentru Zoki, au fost si interceptiile lui Meda, au fost si capacele lui Rob, au fost si cosurile de trei ale lui Silva, a fost si daruirea lui Paul, a fost si experienta lui Flaviu, au fost si incurajarile lui John, au fost si cresterile lui Florin, Berci si Santa, a fost si organizarea si agitatia Domnului Tenter, au fost si banii cheltuiti ai cui i-or fi dat, au fost de toate. Ne-au dat si vedete, ne-au dat si roboti, ne-au dat si talent si ne-au dat si munca, au reusit multe si au avut si neimpliniri.

Si pentru ca am avut de unde sa alegem, am ales. Unii au venit mai des la sala, altii au reusit sa aduca pe cineva pentru prima data la baschet (dupa multe incercari) si a doua oara s-au cerut singuri, au fost copii care s-au apucat de baschet anul asta, au fost parinti care si-au propus sa-si dea copii la sport.

Poate ca toate astea s-ar fi intamplat si daca niste jucatori ar fi luat titlul. Dar era sezon mai sarac, cu mai putine lucruri de unde sa alegem.

Dar mai mult de atat sezonul acesta am vazut echipa. Si echipa de anul asta a fost in egala masura o echipa de jucatori de baschet cat si de oameni.

De jucatori de baschet ne-am mai despartit. Iti lipsesc realizarile lor, dar vin altii si te obisnuiesti. Dar de oameni e mai greu.

E greu sa te desparti de oameni.

Asa ca ... ne vedem la toamna.

Multumim".

Parteneri