imagine articol

U Mobitelco - ELBA Timisoara 73-64

"U" Mobitelco a invins in aceasta seara Elba Timisoara in semifinala turneului Ligii Europei Centrale, scor 73-64 (16-11, 20-21, 18-18, 19-14), dupa un meci pe muchie de cutit.Desi clujenii au condus aproape in permanenta, pana in ultimele secunde soarta partidei nu a fost transata. Ambele echipe au fortat apararea la maxim, astfel ca a rezultat un meci incrancenat, cu putine puncte marcate de ambele parti. Eliminarea prematura a lui Velickovic, la inceputul sfertului trei, precum si aportul nul al bancii de rezerve timisorene, a facut ca meciul sa fie transat de clujeni.

De la ELBA au inscris Pesic 27 (4X3), Paltinisan 19 (10 recuperari), Dzambic 10 (7 pase), Velickovic 4, Markovic 4.Pentru "U" Mobitelco au marcat Krstanovic 25 (8 recuperari), Lawrence 13 (7 pase decisive), Silvasan 10, Medvedj 7, Cuic 7 (10 recuperari), Lapuste 7, Muntean 3, Chetreanu 1.

Declaratii

Dragan Petricevic, antrenor ELBA Timisoara: "Nu vreau sa comentez arbitrajul, eu sunt antrenor nu arbitru si, la fel cum data trecuta cand am jucat la Cluj in campionat am felicitat gazdele pentru victorie, la fel fac si acum. A fost o partida buna si le doresc bafta in finala. Pentru mine important este acum sa motivez jucatorii pentru finala mica de maine, pentru ca locul 3 e mai sus decat locul 4. Felicit publicul clujean care a fost exceptional si a impins de la spate Universitatea."Marcel Tenter, antrenor "U" Mobitelco: "Nu sunt multumit in totalitate. Daca vrem sa ajungem departe, cand  una vorbesti si alta se intampla in teren nu e bine. Acesta a fost un lucru care m-a nemultumit, pentru ca nu a corespuns cu strategia. E bine ca am castigat si am ajuns in finala. Publicul a fost minunat in aceasta seara si vreau sa le multumesc, i-am simtit alaturi de noi! Novy Jicin este o echipa redutabila, ne asteapta maine un meci greu, duminica altul, asa ca nu avem timp sa ne bucuram".

David Lawrence, "U" Mobitelco: "Nu suntem multumiti in totalitate de jocul din seara asta, dar important este ca la final, cand am tras linie, a fost victorie pentru noi si ne-am calificat in finala. Se intampla de multe ori asa la meciurile cu miza. Sper ca in finala mare, de maine seara, sa jucam mult mai bine si sa corectam greselile de azi."

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit