imagine articol

U Mobitelco are aplicatie pentru smartphone!

Clubul nostru a lansat astazi, in cadrul conferintei de presa premergatoare turneului amical Cluj City Cup, aplicatia de mobil U-Mobitelco, prima de acest fel a unui club de baschet din Romania. In zilele noastre, peste 5 milioane de telefoane mobile de tip smartphone sunt in functiune in Romania, asadar este fireasca preocuparea clubului "U"  Mobitelco de a veni in intampinarea fanilor pe cat mai multe canale de comunicare posibile.Aplicatia U-Mobitelco, disponibila atat pentru telefoane cu sistem de operare Android, cat si pentru IPhone, este un instrument rapid si simplu de instalat si folosit, tinand fanii la curent cu toate noutatile legate de echipa. Fiind la prima versiune, aplicatia asigura preluarea fluxului de stiri de pe site, avertizand utilizatorii prin notificari la fiecare stire noua postata pe site si in aplicatie. De asemenea, fanii vor fi la curent cu evolutia scorului in cadrul meciurilor din Liga Nationala si Cupa Romaniei, precum si cu clasamentul la zi si cu programul echipei de seniori in cele doua competitii in care este angrenata. Toate informatiile legate de istoricul clubului, prezentarea echipei de seniori si a celor de juniori sunt, de asemenea, disponibile.Prezent la conferinta de presa, Gabriel Lupas, reprezentantul companiei Qubiz, a declarat:

"Am onoarea de a va prezenta noua aplicatie pe care dezvolta-o impreuna cu clubul "U" Mobitelco. Este plima aplicatie pe mobil dezvoltata de un club de baschet din Romania. Principalul scop este de aduce o comunicare mai buna intre club si suporteri. Avand in vedere faptul ca majoritatea suporterilor clubului au dispozitive mobile si mai ales smartphone, s-a ajuns la concluzia ca ar fi utila o aplicatie pe aceste dispozitive. Aplicatia este valabila si disponibila atat pe Android cat si pe Iphone, o puteti gasi deja in store. Aplicatia are ca functionalitati din cele mai diverse, si unul dintre cele mai importante este disponibilitatea de a vedea ultimele stiri publicate, cu posibilitatea de a fi notificat atunci cand se posteaza o noua stire. Se asemenea suporterii pot vedea scorul live ale partidelor din campionat si Cupa Romaniei, rezultate, program, clasament, prezentarea echipei, istoric si informatii despre echipele de juniori si a sponsorilor. Este prima varianta a aplicatiei, care va fi dezvoltata, in timp vor aparea noi functionalitati pentru a asigura o comunicare superioara intre jucatori si suporteri, precum  si o integrare cu social media. Aplicatia este gratuita si speram sa avem in curand cat mai multi ultilizatori".Aplicatia este, in acest moment, gratuita si poate fi descarcata de pe urmatoarele link-uri:

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit