imagine articol

U-Banca Transilvania și-a definitivat și staff-ul medical

U-Banca Transilvania și-a stabilit și staff-ul medical pentru viitorul sezon competițional. Acesta va fi condus de kinetoterapeutul Adrian Resteman. El s-a alăturat clubului nostru în 2011 și are în palmares două titluri de campion, patru Cupe și două SuperCupe ale României. De asemenea, din anul 2012 Adrian Resteman este și kinetoterapeutul echipei naționale.

În plus, Resteman a dezvoltat un program de voluntariat pentru studenții la kinetoterapie, care au pot urma stagii de practică în cadrul clubului nostru. De asemenea, el este și autorul rubricii kinetoblog pe site-ul u-bt.basketball. Prin articolele sale, Adrian Resteman dezbate probleme legate de kinetoterapie și vine cu soluții care ne pot ajuta să ducem un stil de viață mai sănătos.

Adrian Resteman va fi ajutat de Adrian Pintea. El este fiul team manager-ului Dorin Pintea și a absolvit recent Facultatea de Educație Fizică și Sport, secția Sport și Performanță Motrică. Adrian Pintea urmează studiile de master tot în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. În paralel, el a făcut junioratul la echipa de fotbal a Universității Cluj-Napoca și a evoluat inclusiv la seniorii șepcilor roșii. Ca fotbalist, Pintea a mai jucat la Sănătatea Cluj, Unirea Florești și Ocna Mureș. 

Maseur-ul echipei va fi tot Csaba Mott. Acesta se regăsește în staff-ul medical încă din anul 2016, venind de la secția de fotbal a Universității Cluj. Csaba Mott este și maseur-ul naționalei de baschet a României. Alături de U-Banca Transilvania, Mott a câștigat de două ori campionatul, de trei ori Cupa României și de două ori SuperCupa.

În final, U-Banca Transilvania precizează faptul că Tudor Pintea nu se va mai afla în staff-ul medical. Pe această cale, îi mulțumim lui Ică pentru ajutor, devotament și seriozitate și îi dorim mult succes!

HAIDE "U"
31

Parteneri