imagine articol

U-Banca Transilvania primește vizita echipei Laguna București

U-Banca Transilvania joacă în acest weekend la Sala Sporturilor “Horia Demian” un meci cu ultima clasată din grupa A. Cu alte cuvinte, vom primi vizita celor de la Laguna Sharks București, într-un joc ce contează la etapa cu numărul VIII. Confruntarea va demara la ora 17:00 în direct la FRB TV. Biletele pot fi achiziționate printr-un click AICI.

 

Echipa lui Mihai Silvășan are moralul ridicat, după o nouă victorie răsunătoare în BKT EuroCup. Jucătorii noștri au trecut de Ratiopharm Ulm și au ajuns la 5 succese stagionale. Pe de altă parte, în campionat suntem lideri, acumulând 6 rezultate pozitive din tot atâtea posibile. Ultima dată am învins-o în deplasare pe CSM Galați. 

 

Ne așteaptă un meci în care pornim ca favoriți, însă va fi important să păstrăm un nivel al intensității ridicat. Laguna București a pierdut toate confruntările desfășurate până acum. În etapa precedentă, trupa din capitală a fost depășită de Corona Brașov cu 72-68. 

 

Antrenată de sârbul Milan Minic, Laguna este o formație relativ nouă pe prima scenă a baschetului românesc, dar cu tradiție la nivel juvenil. Pe lângă jucătorii români, majoritatea tineri, în lot se regăsesc doi americani, un francez, un sârb și un croat. Cel mai bun marcator este Thomas Smallwood, care se evidențiază cu medii de 17.3 puncte și 7.3 recuperări.

 

După întâlnirea cu Laguna, U-Banca Transilvania se va pregăti pentru deplasarea la Trento. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA Invest