imagine articol

U-Banca Transilvania o întâlnește pe CSM Târgu Mureș în ultimul meci din Conferința A

U-Banca Transilvania încheie seria etapelor din Conferința A cu o partidă împotriva celor de la CSM Târgu Mureș. Duelul se va desfășura vineri, 27 ianuarie, cu începere de la ora 18:00 la BTarena. Biletele sunt disponibile printr-un click AICI, iar încleștarea va fi transmisă în direct pe FRB TV.

 

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan vor încheia prima parte a campionatului pe locul I, acumulând până acum 14 rezultate pozitive și o înfrângere. Astfel, clujenii vor avea parte de meciuri încinse și în Top 10, iar mai multe combatantele din Liga Națională se luptă încă să obțină un loc în această fază. În cealaltă conferință, poziția de lider a fost adjudecată de către CSM CSU Oradea.

 

Trupa studenților își propune să rămână motivată și să repurteze un succes de moral, după ce a pierdut la mare luptă deplasarea cu Umana Reyer Veneția din 7Days EuroCup. Richard și compania au ajuns astfel la 4 victorii și 8 eșecuri în competiția europeană.

 

La Cluj-Napoca vine CSM Târgu Mureș, gruparea antrenată de George Trif fiind pe 7 în Conferința A. Cu alte cuvinte, CSM reușit 6 succese și au pierdut alte 9 dispute. Ultima dată, mureșenii i-au depășit la aproape 30 de puncte diferență pe cei de la CSM VSK Miercurea Ciuc, scor 94-65.

 

Având jucători experimentați în lot, precum Goran Martinic, Goran Gajovic sau Szabolcs Santa, CSM Târgu Mureș este una dintre formațiile ambițioase din actuala stagiune. În plus, alb-albaștrii au rezistat eroic în tur, când U-Banca Transilvania s-a impus cu 89-79.

 

 

HAIDE "U"
10

Parteneri