imagine articol

U-Banca Transilvania o depășește fără probleme pe CSM Focșani

U-Banca Transilvania nu a avut emoții în deplasarea pe care a efectuat-o marți la Focșani. Gruparea condusă de Mihai Silvășan a mărșăluit în duelul din etapa a-XIII-a și s-a impus cu scorul de 98-72. 

CSM Focșani a încercat să ne surprindă în debutul partidei, iar Georgel Burlacu, unul dintre tinerii baschetbaliști care s-au remarcat în actuala stagiune, a dus scorul la 8-2. Karel Guzman a răspuns imediat cu o triplă, în timp ce Dustin Hogue ne-a ajutat să preluăm conducerea, 8-9. Trupa din județul Vrancea a vrut să se țină aproape grație coșurilor înscrise de Reljić, dar Elijah Stewart și Dustin Hogue ne-au pus într-o situație favorabilă la finalul actului întâi. 

În sfertul secund au ieșit la rampă Andrija Stipanović și Nandor Kuti, așa că U-Banca Transilvania a mers rapid la peste 20 de puncte diferență. CSM Focșani nu a mai putut emite pretenții, iar jucătorii noștri și-au dorit să evolueze cu motoarele turate. Adesea, Elijah Stewart a făcut spectacol în tranziție ofensivă și a depășit borna de 30 de puncte marcate. La rândul său, Dustin Hogue a fost imperial în spațiul de trei secunde, pe când Giordan Watson a oferit o prestație consistentă. Astfel, alb-negrii își continuă șirul de succese din Liga Națională și se pregătesc de un nou duel. Mai exact, campioana va da piept sâmbătă, 8 ianuarie, cu CSM Petrolul Ploiești. Încleștarea se va desfășura la BTarena, cu începere de la ora 18:30. Informații despre bilete sunt disponibile printr-un click AICI

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

A fost un meci bun din punct de vedere al intensității atât pe faza de apărare, cât și pe faza ofensivă. Sunt mulțumit de această partidă. Evident că eram favoriți, dar în multe dintre aceste meciuri scopul nostru este să jucăm un baschet de calitate și să evoluăm de la joc la joc. În unele confruntări problema învingătoarei nu se mai pune de la un moment dat, însă nu trebuie să ne relaxăm. Avem obligația să rămânem concentrați și să arătăm un baschet de calitate. 

Parteneri