imagine articol

U-Banca Transilvania mizează în continuare pe David Lăpuște

David Lăpuște va face parte din lotul echipei noastre și în sezonul viitor. El a fost un component de bază al formației care a câștigat titlul la categoria U18. Astfel, conducătorul de joc a strâns medii de 13.0 puncte, 2.0 pase decisive și 1.8 recuperări la întrecerea U18. 

De asemenea, Lăpuște a oferit evoluții curajoase și în turneul Euroligii desfășurat în primăvară. Începând cu stagiunea 2020/2021, sportivul s-a regăsit și în lotul formației de seniori, pentru care a bifat 16 partide. În acest moment, David Lăpuște se află în pregătiri cu naționala U18 a României.

David Lăpuște este un baschetbalist format la Academia U-BT și a fost desemnat MVP în YEBL la categoria U15. El va împlini 17 ani în luna noiembrie. 

David Lăpuște, jucător U-Banca Transilvania

Sunt foarte fericit că pot să îmi continui cariera la clubul unde m-am format ca jucător. Aștept cu nerăbdare să înceapă sezonul, pentru că îmi este dor să mă aflu pe terenul de baschet cu mii de fani în tribune. Deși sunt doar de un sezon la echipa mare, simt deja că am progreat mult și asta plănuiesc să fac pe parcursul noului sezon. Voi munci foarte mult și sper să mă dezvolt pe an ce trece, să fur puțin din jocul coechipierilor mei experimentați, astfel încât, într-o zi, să îmi pot atinge potențialul maxim și să joc din ce în ce mai mult. 

Parteneri