imagine articol

U-Banca Transilvania joacă ultima partidă a sezonului regulat

U-Banca Transilvania o întâlnește vineri, 7 aprilie, pe CSM CSU Oradea, în ultimul joc al sezonului regulat. Partida va demara la ora 18:00, pe parchetul de la BTarena. Biletele sunt disponibile printr-un click AICI, iar meciul va fi transmis în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

Baschetbaliștii noștri vor termina această parte a campionatului pe locul secund, întrucât au acumulat un bilanț de 14 succese și 3 eșecuri în Grupa 1-10. Marți seara, ardelenii au pierdut duelul cu CSO Voluntari, scor 89-86. Drept urmare, CSM CSU Oradea și-a adjudecat poziția de lider. 

Trupa lui Cristian Achim a înregistrat 16 victorii și a cedat un singur meci, acumulând 33 de puncte, cu două mai multe decât U-Banca Transilvania. În etapa precedentă, CSM CSU a trecut de SCM U Craiova cu scorul de 85-76. 

Donatas Tarolis, fostul nostru baschetbalist, a fost cel mai bun marcator al bihorenilor împotriva craiovenilor, prin cele 20 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Mark Ogden a adăugat 17 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri, iar Kris Richard a izbutit 15 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.  

De asemenea, Justin Carter a revenit în angrenajul CSM-ului după o accidentare. Americanul a totalizat 17 minute în duelul cu SCM U Craiova și a strâns 7 puncte, 4 pase decisive, alături de o recuperare.

U-Banca Transilvania a înfruntat-o de două ori pe CSM CSU Oradea. Mai exact, am luat Cupa României în dauna orădenilor, dar am pierdut disputa din tur, scor 82-74. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

Chiar dacă nu mai are importanță pentru stabilirea clasamentului final, noi ne dorim să ne concentrăm la baschet, la jocul nostru și vrem o victorie în acest meci. Probabil va reveni Jalen Jones pe teren, s-a simțit mai bine în această săptămână și îl așteptăm alături de noi. Pe de altă parte, în cursul zilei de miercuri am fost notificați de către Federația Română de Baschet și ni s-a transmis faptul că jucătorul nostru, Karel Guzman, mai are de ispășit o etapă de suspendare. Cu alte cuvinte, suspendarea lui a intrat în vigoare după meciul cu SCM Timișoara din data de 24 martie. Drept urmare, Guzman va lipsi cu Oradea și va reveni ulterior pe teren. 

HAIDE "U"
15

Parteneri