imagine articol

U-Banca Transilvania joacă pentru prima dată împotriva celor de la Veolia Towers Hamburg

Echipa noastră a plecat luni la prânz în Germania, pentru a doua deplasare a sezonului în BKT EuroCup. U-Banca Transilvania o înfruntă pe Veolia Towers Hamburg, într-o partidă programată la ora 20:30, în direct la Prima Sport 3, precum și pe platforma Euroleague TV.

Meciul din Germania aduce față în față două echipe cu bilanț identic, și anume 3 înfrângeri din tot atâtea posibile. Richard și compania se află pe locul 8, în vreme ce Hamburg ocupă ultima poziție în grupă. Mai exact, trupa antrenată de către Benka Barloschky a pierdut cu JL Bourg, Valencia Basket și Hapoel Ierusalim.

U-Banca Transilvania are moralul ridicat, după succesul de sâmbătă cu FC Argeș Pitești. Ardelenii au oferit o prestație convingătoare, dominându-și adversarii la toate capitolele. La final, tabela a indicat 81-67 în favoarea noastră. Astfel, echipa clujeană a înregistrat al doilea rezultat pozitiv al stagiunii și arată o evidentă creștere în joc.

De partea cealaltă, Veolia Towers Hamburg se află pe locul 6 în Bundesliga, cu un bilanț de 2 victorii și un eșec. În weekend, viitorii noștri adversari s-au bucurat de o etapă de pauză, întrucât în prima ligă a Germaniei participă 17 echipe. Anterior, Hamburg a depășit-o pe Oldenburg.

Din punct de vedere statistic, Koendre Kennedy este liderul lui Hamburg în BKT EuroCup, americanul contabilizând medii de 12.5 puncte, 3.0 recuperări și 1.0 pase decisive. Totodată, alți trei jucători marchează peste 10 puncte pe meci în BKT EuroCup.

Va fi prima întâlnire între U-Banca Transilvania și Veolia Towers Hamburg. Disputa va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Ilija Belosevic (Serbia), Marko Juras (Serbia) și Noam Gordon (Israel).

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Ne dorim să facem un meci bun și să ne dăm șanse de a obține prima victorie a sezonului în EuroCup. Băieții sunt concentrați și motivați să facă un meci bun pentru a se impune. Nu va fi ușor, Hamburg este o echipă puternică, dar sper să reușim să spargem gheața în Europa.

Patrick Richard, căpitan U-Banca Transilvania

Se întâlnesc două echipe disperate după prima victorie în EuroCup. Vom încerca să ne îmbunătățim jocul și vom face tot ce ține de noi să câștigăm. Sunt entuziasmat că progresăm zi de zi, iar meciul are o importanță mare. Vom da totul pentru un succes în Germania!

DeShawn Stephens, jucător U-Banca Transilvania

Suntem entuziasmați să jucăm pentru a obține prima victorie europeană. Cred că în ultimul meci am arătat ca o echipă dispusă să se lupte puternic și trebuie să continuăm în același fel. Vom încerca să jucăm cât mai bine posibil și vom trage tare să câștigăm!  

 

Parteneri