imagine articol

U-Banca Transilvania joacă în deplasare la malul Mării Negre

U-Banca Transilvania a plecat astăzi la Constanța, pentru un meci cu CSM Athletic Constanța. Disputa este programată sâmbătă, 11 martie, de la ora 18:00. Jocul va fi transmis în direct pe FRB TV.

Echipa lui Mihai Silvășan are al doilea meci în această săptămână, după cel cu Bursaspor din 7Days EuroCup. Am repurtat o victorie de prestigiu, scor 87-83. Cu alte cuvinte, alb-negrii au reușit să învingă finalista ediției precedente a competiției.

În campionat, U-Banca Transilvania este pe primul loc, cu un bilanț de 10 rezultate pozitive și o singură înfrângere reușite în această fază. Săptămâna trecută, Richard și compania au depășit-o pe CSO Voluntari cu 74-66 pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian.

Clujenii se deplasează la Malul Mării Negre și întâlnesc o grupare ce a crescut vizibil în ultimele stagiuni. Cu alte cuvinte, dobrogenii îl au ca manager general pe Ginas Rutkauskas, un nume important din baschetul european. Acesta a condus nume puternice precum Dinamo Moscova, Lokomotiv Kuban Krasnodar sau Zalgiris Kaunas. Antrenorul Alexandru Olteanu are un lot unde se regăsesc baschetbaliști din Statele Unite ale Americii, Lituania și Slovenia.

Cel mai bun marcator al constănțenilor este Nathan Johnson, care are medii de 17.8 puncte, 3.7 recuperări și 3.6 pase decisive. Un alt jucător important este Vytenis Cizauskas, care contribuie cu 12.1 puncte, 5.9 pase decisive și 3.4 pase decisive.

CSM Athletic Constanța are 3 victorii și 8 înfrângeri în faza 1-10 a campionatului. În etapa precedentă, trupa lui Alexandru Olteanu a pierdut cu Rapid, 93-80.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Va fi un meci cu o echipă fizică. Ei se luptă pentru fiecare victorie și sunt într-un progres mare față de sezonul trecut. Sunt sigur că vor dori să facă un meci bun și chiar să ne învingă. Trebuie să fim pregătiți pentru asta, să avem mentalitatea corectă, să jucăm un baschet bun și să câștigăm. În continuare vom fi fără Stipanović. De asemenea, Shepherd a suferit o ușoară accidentare. Are o microleziune la aductorul lung. Sperăm să revină pe teren la Badalona.

 

HAIDE "U"
3

Parteneri