imagine articol

U-Banca Transilvania începe faza a doua a campionatului cu un meci împotriva celor de la CSM Târgu Mureș

Începe faza a doua a campionatului, iar U-Banca Transilvania se va deplasa în acest weekend la Târgu Mureș. Baschetbaliștii noștri vor juca împotriva celor de la CSM Târgu Mureș, într-o partidă programată sâmbătă, 27 ianuarie. Fluierul de start al meciului se va da la ora 18:00.


Totodată, întâlnirea va fi transmisă în direct pe FRB TV, în vreme ce suporterii care doresc să facă deplasarea își pot achiziționa bilete de la casieria Sălii Sporturilor din Târgu Mureș, cu începere de la ora 16:40.


Jucătorii lui Mihai Silvășan au moralul ridicat, după ce au reușit o nouă victorie entuziasmantă în BKT EuroCup. U-Banca Transilvania păstrează șanse la primele locuri din grupă, întrucât a învins-o marți pe Dolomiti Energia Trento cu scorul de 88-83. În campionat, Richard și compania nu au suferit nicio înfrângere, trecând ultima dată de CSM Corona Brașov.


CSM Târgu Mureș este una dintre surprizele sezonului, întrucât a terminat Grupa B pe locul 3. Gruparea antrenată de George Trif și Vlad Pora a acumulat 11 victorii și 5 înfrângeri, izbutind succese cu nume importante, precum CSM CSU Oradea, FC Argeș Pitești sau CSM Constanța.

Lotul este construit din mai mulți jucători cu experiență la nivelul Ligii Naționale, precum Mladen Jeremic, Goran Martinic, Goran Gajovic sau Szabolcs Santa. Din punct de vedere statistic, Jeremic este cel mai bun marcator, având medii de 15.1 puncte, 2.8 pase decisive și 2.1 recuperări. Alți jucători importanți sunt Jakob Lawrence, Jonathan Person, precum și tânărul Vlad Nistor.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Începem faza a doua a campionatului, evident ne dorim să terminăm înainte de Play-Off pe locul I. Asta înseamnă să încercăm să câștigăm toate meciurile. Jucăm într-o sală grea, unde lumea vine la baschet, ceea ce este bine pentru sport. Gândul nostru merge doar spre o victorie și avem pe toată lumea aptă, gata să lupte.

HAIDE "U"
12

Parteneri