imagine articol

U-Banca Transilvania a fost repartizată în urna a doua la tragerea la sorți din Basketball Champions League

U-Banca Transilvania va reprezenta România în Basketball Champions League. Pentru a ajunge în grupe, formația noastră va trebui să treacă de două tururi preliminare. În cursul zilei de miercuri, organizatorii competiției au anunțat în ce urne au fost repartizate echipele care se vor lupta să intre în sezonul regulat.

Practic, dintre cele 16 echipe participante în preliminarii, doar 4 vor ajunge în grupe. La tragerea la sorți, U-Banca Transilvania va fi prezentă în urna a doua. Acest lucru ne conferă avantajul terenului propriu în prima dublă, care va demara pe 15 septembrie. Returul va fi, așadar, pe 18 septembrie la Cluj-Napoca. Ulterior, a doua fază a preliminariilor este programată pentru zilele de 22, respectiv 25 septembrie.

În prima fază, U-Banca Transilvania va avea adversari din urna a treia. Acolo se regăsesc BC Balkan Botevgrad (Bulgaria), Hapoel Tel Aviv (Israel), KK Igokea Aleksandrovac (Bosnia Herțegovina) și Iraklis Salonic (Grecia). Dacă vom trece de una dintre aceste formații, vom da piept cu o învingătoare a unui duel ce aduce față în față adversari din urnele 1și 4.

Tragerea la sorți a tururilor preliminare, dar și a celor patru grupe din sezonul regulat, va avea loc pe data de 15 iulie la Casa Baschetului din Geneva.

Parteneri