imagine articol

U-Banca Transilvania a bătut mai multe recorduri în EuroCup cu ocazia meciului cu Gran Canaria

U-Banca Transilvania a izbutit o victorie mare miercuri seara, în Insulele Canare. Baschetbaliștii noștri au învins-o pe Dreamland Gran Canaria, la capătul unui meci nebun, care a necesitat o repriză suplimentară. La final, tabela a indicat 113-111, iar trupa lui Mihai Silvășan este la un pas de sferturile de finală ale BKT EuroCup.

Cu ocazia disputei din Spania, Richard și compania au stabilit mai multe recorduri în BKT EuroCup. Spre exemplu, nicio echipă nu a avut, vreodată în EuroCup, patru baschetbaliști care să marcheze într-un singur meci cel puțin 21 de puncte. 

Cel mai bun marcator al nostru a fost Jarell Eddie, care a totalizat 24 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. De asemenea, Emanuel Cățe a contribuit prin 23 de puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Tot 23 de puncte a totalizat și Patrick Richard, alături de 6 assist-uri și 4 recuperări. Nu în ultimul rând, Bryce Jones a izbutit 21 de puncte, 5 assist-uri și 2 recuperări.

Totodată, merită menționat faptul că, partida dintre Dreamland Gran Canaria și U-Banca Transilvania este a cincea din istoria EuroCup în care 3 jucători de la aceeași formație marchează cel puțin 23 de puncte. Ultima performanță de acest fel s-a înregistrat pe parcursul sezonului 2016-2017. 

În etapa următoare, U-Banca Transilvania se va deplasa miercuri, 7 februarie, pe terenul celor de la Lietkabelis. Va fi ultimul meci din cadrul grupei B pentru campionii României.

HAIDE "U"
5

Parteneri