imagine articol

Trioul vocal "3 o'clock" de la Voltaj Academy va intona Imnul României

Trioul vocal 3 o'clock de la Voltaj Academy va intona Imnul de Stat al României cu ocazia jocului dintre U-Banca Transilvania și SCM U Craiova, contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale.

3 o'clock este un trio vocal feminin care activează pe piața muzicală clujeană încă din anul 2012, componentele grupului fiind Delia Ivan, Nicole David și Andreea Alexievici. Mereu prezente la evenimentele culturale din oraș, fetele de la 3 o clock aduc în fața publicului o muzică specială, nemaiîntâlnită în România. În această perioadă, le puteți urmări în emisiunea-concurs X-Factor de pe postul Antena 1, concurs în care au nevoie de susținerea voastră! Activitatea lor nu se rezumă, însă, doar la această emisiune-concurs: o mare parte din timpul lor este dedicat proiectului VOLTAJ ACADEMY Cluj-Napoca, unde fetele sunt antrenoare vocale pentru toți tinerii talentați și dornici să facă muzică!

Pentru meciul U-Banca Transilvania - SCM U Craiova, din etapa a 8-a a Ligii Naționale, care va avea loc duminică, 13 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Horia Demian, biletele se pot cumpăra de aici. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Parteneri