imagine articol

Transfer: Milos Pesic

Jucatorul sarb Milos Pesic (2.05 metri, 95 kilograme, extrema) va evolua la echipa noastra din acest sezon.

Declaratii

Mircea Cristescu: "Am adus un jucator destul de complet, care a facut de multe ori diferenta pentru Elba Timisoara in obtinerea victoriilor. Ne-a atras atentia inca de anul trecut, dar abia acum a fost posibil transferul. Impreuna cu jucatorii pe care ii avem, sper sa avem un plus valoric fata de anul trecut si sa reusim un sezon cel putin la fel de bun. In aducerea lui Milos Pesic a contat si faptul ca are un caracter potrivit echipei noastre"Milos Pesic: "Sunt fericit pentru ca voi juca la un club mare din Romania. Voi lucra cu un antrenor nou si stiu ca va fi o atmosfera buna si in echipa. Ma astept la rezultate bune, iar fanii sper ca vor fi alaturi de noi, sa ne incurajeze in obtinerea lor".

Bine ai venit Milos si bafta multa!

Potrivit informatiilor de pe pagina formatiei Elba Timisoara, iata cateva detalii despre noul nostru jucator:

Locul nasterii (place of birth): Čačak, SerbiaData nasterii (date of birth): 18.11.1984Inaltime (height): 205 cmEchipe anterioare (previous teams): BC Mladost - Čačak, BC Beopetrol - Belgrad, BC Swisslion - Vrsac, BC Mladost - ZemunEchipa preferata (favorite team): Partizan BelgradModel in sport si in viata (sport and life ideal): I don't have ideal but I love to watch good players Planuri pentru viitor (future plans): To play good, and play in tough leagueAltele (other things): I love to sleep, and go out with friends, sometime I play games on computer.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit