imagine articol

Tony si Dora

Ramona Dumitrean si Sorin Misiriantu ne-au incantat luni seara, in spectacolul Tony si Dora, care merita vazut la Clubul Diesel, in cadrul proiectului Teatru de Club.

Un spectacol zguduitor, pe un text contemporan, scris chiar de Sorin Misiriantu, care joaca alaturi de extraordinara actrita Ramona Dumitrean. Un cuplu – o profesoara de educatie fizica si un pictor, oameni frumosi, luminosi, plin de umor. Pana intr-o zi, cand totul se naruie. Cat de jos poate decadea un cuplu? Veti vedea.

In regia lui Dan Chiorean, spectacolul aparent o comedie, da de gandit tuturor.Jocul entuziasmant al celor doi actori ne-a incantat, intristat, pus de pe ganduri, dar ne-a si bucurat.

"Ma bucur foarte mult ca am reinceput, intr-un spirit studentesc, sa readucem atmosfera de acum zeci de ani in care sportivii si artistii isi dadeau mana si se sprijineau reciproc. Ba mai mult, invatau cate ceva unii de la altii. Sper sa readucem acest spirit mult mai pozitiv si mult mai bun pentru societatea din ziua de azi." - Mircea Cristescu

PS:  Ii multumim lui Sorin Misiriantu pentru invitatia la spectacolul pe care l-am savurat impreuna cu handbalistele de la "U" Jolidon.

Foto: Manases Sándor

Parteneri