imagine articol

Tinerii baschetbaliști de la U-Banca Transilvania se află în pregătiri alături de naționala U18

Naționala U18 se află în pregătiri pentru meciurile din cadrul FIBA European Challenger. Tricolorii se află la Târgoviște, acolo unde vor sta până în 1 august. Ulterior vor pleca spre Levice, Slovacia. În lotul României se regăsesc mai mulți baschetbaliști de la U-Banca Transilvania.

Mai exact, David Lăpuște, Darius Coste, Alexandru Pașca și Dragoș Lungu au primit convocări pentru această acțiune. De asemenea, Luca Colceag, noul nostru baschetbalist, se va alătura în curând lotului condus de Cătălin Ștefănescu. Colceag s-a întors recent de la FIBA European Challenger U20 și va juca la partidele din Slovacia.

România a fost repartizată în grupa E, alături de Ucraina, Slovacia și Elveția. Iată și programul jocurilor pentru tricolori:

Marți, 3 august - România vs Elveția - 15:00

Miercuri, 4 august - Slovacia vs România - 18:00

Joi, 5 august - România vs Ucraina - 15:00

Partidele din Grupa D se vor desfășura tot la Levice, iar confruntările aduc față în față naționalele Irlandei, Bulgariei și Ungariei. Potrivit FIBA, după ce se încheie grupele, primele două clasate vor merge în semifinale, în timp ce clasatele de pe locurile 3 și 4 din grupa E, împreună cu echipa de pe locul 3 din grupa D, vor juca într-o altă serie pentru locurile din clasamentul final. 

HAIDE "U"
10

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit