imagine articol

Start amânat în TOP 16 din Basketball Champions League

U-Banca Transilvania trebuia să înceapă faza TOP 16 din Basketball Champions League pe data de 25 ianuarie. Acest lucru nu va fi posibil, întrucât grupa în care vor evolua baschetbaliștii noștri nu a fost încă stabilită. Mai exact, seria de Play-In dintre Hapoel Ierusalim și Prometey din Ucraina nu se va încheia conform programării inițiale. 

Hapoel Ierusalim a câștigat prima partidă cu scorul de 95-70, iar seria se joacă după sistemul cel mai bun din trei. Înaintea celul de-al doilea meci, israelienii au anunțat că nu se pot prezenta pe parchet, deoarece lotul lor este afectat de infectările cu COVID-19. În consecință, întâlnirea dintre cele două se va desfășura pe data de 25 ianuarie. 

Dacă Hapoel se impune din nou, atunci formația din Țara Sfântă va ajunge în grupa K, unde s-a mai calificat Unicaja Malaga. Totodată, în grupă va fi prezentă învingătoarea seriei dintre Igokea Aleksandrovac și Oostende. În prima dispută, trupa din Bosnia și Herțegovina s-a impus cu 87-75.

Astfel, este posibil ca U-Banca Transilvania să aibă primul meci în TOP 16 abia în februarie, odată cu deplasarea pe terenul celor de la Unicaja Malaga. Informații suplimentare vor fi comunicate în perioada următoare.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit