imagine articol

Solicitări acces media Turneu XIII LNBM

Clubul U-BT Cluj-Napoca eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 persoane (maxim una pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena. 

Reprezentanții media care au solicitat acreditări de presa și pentru Turneele organizate anterior la Cluj-Napoca (și au deja acreditarea fizică), vor folosi în mod obligatoriu pentru solicitarea accesului la meciurile din cadrul Turneului 13 LNBM, link-ul specific primit pe adresa de e-mail (verificați inclusiv folderul spam/junk).

Formularul de aplicare se va utiliza doar pentru solicitarea de acreditări noi pentru Turneul 13 LNBM și sezonul 2020-2021.

Accesul la Turneul 13 LNBM 25-26 aprilie 2021
Solicitările de acreditare se fac completând Formularul de înregistrare până vineri, 23.04.2021, ora 14:00.
În funcție de solicitările făcute, clubul U-BT va aproba accesul pentru fiecare meci în parte.

Notificările de aprobare vor fi transmise vineri, 23.04.2021.

Info: În procesul de aprobare, se va ține de cont de (1) numărul reprezentanților media ai echipelor angrenate în meci și (2) reflectarea activității baschetbalistice în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare.

Toate informațiile privind procesul de Acreditare pot fi accesate AICI

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit Cluj