imagine articol

Solicitări acces media Sferturi de Finală - Play Off LNBM

Clubul U-BT Cluj-Napoca eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 persoane (maxim una pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena. 

Reprezentanții media care au solicitat acreditări de presa și pentru Turneele organizate anterior la Cluj-Napoca (și au deja acreditarea fizică), vor folosi în mod obligatoriu pentru solicitarea accesului la meciurile din cadrul Sferturilor de Finală - Play Off LNBM, link-ul specific primit pe adresa de e-mail (verificați inclusiv folderul spam/junk).

Formularul de aplicare se va utiliza doar pentru solicitarea de acreditări noi pentru Sferturile de Finală - Play Off LNBM și sezonul 2020-2021.

Accesul la Sferturile de Finală - Play Off LNBM 16 & 18 mai 2021
Solicitările de acreditare se fac completând Formularul de înregistrare până vineri, 14.05.2021, ora 20:00.
În funcție de solicitările făcute, clubul U-BT va aproba accesul pentru fiecare meci în parte.

Notificările de aprobare vor fi transmise sâmbătă, 15.05.2021.

Info: În procesul de aprobare, se va ține de cont de (1) numărul reprezentanților media ai echipelor angrenate în meci și (2) reflectarea activității baschetbalistice în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare.

Toate informațiile privind procesul de Acreditare pot fi accesate AICI

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit