imagine articol

Silvășan și Barro, înainte de meciul cu BC SCM Timișoara

U-Banca Transilvania va juca miercuri, 27 decembrie, în deplasare cu BC SCM Timișoara, meciul contând pentru etapa a 11-a a LNBM, ultima a turului. Jocul se va disputa la Timișoara, în Sala Constantin Jude, cu începere de la ora 18 și va fi televizat de postul Digisport 2.

Cele două echipe au linii de clasament identice, ambele acumulând opt victorii și două eșecuri, fiind singurele care au doar două înfrângeri la activ în actuala ediție de campionat. 

Jocul a fost prefațat de antrenorul principal Mihai Silvășan și de jucătorul Ousmane Barro.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Este un meci important mai mult din punctul de vedere al mândriei de a termina în vârful clasamentului această primă parte a campionatului, astfel că ne dorim să îl câștigăm, la fel cum vrem victoria în fiecare joc în care intrăm. Timișoara este o echipă bună, competitivă, cu jucători foarte capabili, care pot face diferența, însă și noi avem armele noastre și, cu siguranță, mergem doar la victorie. Avem probleme de lot, Rolland Torok va lipsi probabil o perioadă mai lungă de timp, circa o lună și jumătate, el are o hernie inghinală ce trebuie operată. Intervenția chirurgicală va avea loc chiar în ziua meciului, îi dorim însănătoșire grabnică!”

OUSMANE BARRO, jucător U-Banca Transilvania:

”Va fi un joc dificil, pentru că Timișoara are o echipă cu adevărat bună, au același obiectiv ca și noi și se luptă pentru primele locuri în campionat. Nu va fi ușor pentru noi, întrucât jucăm pe terenul lor, sunt sigur că ne va fi dificil, pentru că fiecare echipă se simte mai bine acasă, cunoaște mai bine sala. Timișoara stă bine la capitolul jucătorilor mari, au talie, sunt puternici, va trebui să ne luptăm cu ei, să avem nivelul de intensitate potrivit și atunci va fi bine. Pentru noi, nu este o problemă să jucăm în zile de sărbătoare, așa este sportul, sunt lucruri care nu depind de noi, așa este programul competițional și trebuie să ne adaptăm, să rămânem concentrați indiferent când și unde jucăm!”.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit