imagine articol

Sambata, Mos Nicolae la sala

U-Mobitelco, impreuna cu echipa de handbal masculin "U" Transilvania au prezentat, astazi, in conferinta de presa evenimentul de sambata, de la meciurile pe care le vor disputa pe teren propriu. Astfel, biletele la cele doua meciuri vor costa 5 lei, pret unic, fondurile urmand a fi donate copiilor internati la Institutul Oncologic. Toti copiii prezenti in sala vor primi cadouri de la Mos Nicolae, atat la finalul meciului de handbal (incepe la ora 17.00), cat si al celui de baschet (ora 19.00). Iata si declaratiile celor prezenti la conferinta de presa:
Mihai Tritean, manager "U" Transilvania: "Am decis impreuna cu echipa de baschet sa formam o prietenie la nivelul performantei clujene. Baschetul e cu mult inaintea noastra din acest punct de vedere, dar vrem sa ajungem si noi acolo, suntem pe un trend ascendent. Speram ca si in privinta evenimentului pe care il organizam sa avem la sala o prezenta cat mai mare a publicului, fiind o actiune caritabila, prin care putem sa aratam copiilor cu probleme de sanatate ca nu sunt singuri. Echipa noastra a pregatit 300 de pachete pentru copii, fiind cadouri cu ocazia lui Mos Nicolae".
Alexandru Irimie, director medical Institutul Oncologic: "Este o deosebita onoare sa ma aflu in mijlocul personalitatilor sportive, dar si in prezenta persoanei sarmante a vietii academice clujene, Marius Bojita. Initiativa celor doua echipe este extraordinara si le multumesc pentru ca s-au gandit la noi, pentru ca are o simbolistica aparte".
Marius Bojita, presedintele Fundatiei Transilvania: "Subliniez in mod special initiativa celor doi conducatori de club, care este un semnal puternic. Atat pentru societatea clujeana si pentru altii, in privinta unor actiuni similare, cat si pentru copii si tineri, care ar trebui sa fie atrasi spre sport din ce in ce mai mult. Cei care iubesc sportul, stiu ca pot ajuta. Sunt convins ca sambata se va dovedi ca sala va fi neincapatoare si astept cu nerabdare evenimentul. De mult nu s-a facut un asemenea cuplaj in sportul clujean".
Mircea Cristescu, presedinte executiv U-Mobitelco: "Este un mesaj de suflet, simbolistica e importanta, nu neaparat costurile biletelor. Un bilet va costa 5 lei si se vor putea viziona ambele meciuri. Se vor emite si bilete fara loc, pentru persoanele care vor sa sprijine cu sume mai mari donatia noastra catre Sectia de Pediatrie a Institutului Oncologic. Toti copiii vor avea intrarea gratuita la meciurile de sambata si atat noi, cat si echipa de handbal, le vom oferi cadouri de Mos Nicolae. Fac un apel la public, sa fie alaturi de noi, sa se bucure de spectacolul sportiv, dar si de sufletul si spiritul clujean".

In cadrul conferintei a fost prezent si antrenorul Tab Baldwin, care a facut referiri la meciul trecut, cu U Craiova, dar si la cel de sambata, cu CSM Oradea.
Tab Baldwin: "Am avut parte de o perioada cu doua meciuri cu adversare care au o valoare mai putin inalta. La Craiova a fost mai greu decat am crezut, dar pana la urma totul s-a incheiat cu bine, avand un sfert patru foarte bun. Cu Oradea se asteapta multa lume sa castigam usor, dar in aceasta perioada au avut loc unele schimbari in joc si meciul va fi un bun prilej sa experimentam ce am lucrat in aceasta perioada. Nu o spun des, dar ma astept sa castigam. Va fi si un meci pregatitor pentru perioada grea care urmeaza, meciurile cu Timisoara, Pitesti, Rovinari si Medias.... Este o perioada speciala a anului si imi place tot ce se leaga de Mos Craciun. Evenimentul organizat de cele doua echipe este extraordinar si ma bucur ca sunt implicat intr-o initiativa care sprijina copiii suferinzi. Nu am auzit de sarbatoarea de Mos Nicolae, dar imi place ce aud. Sper ca fanii sa vina la sala si sa transformam totul intr-o mare sarbatoare".

In alta ordine de idei, fundaul Mihai Popa a fost operat la Bucuresti, ieri, la ligamentele genunchiului stang, iar in aceasta seara va pleca spre Cluj. Operatia a reusit, iar Mita spera sa ajunga cu bine acasa, fiind posibil sa asiste la meciul de sambata.

Parteneri