imagine articol

S-au pus în vanzare bilete pentru Eurobasket 2017

Incepând de astăzi, s-au pus în vânzare biletele pentru EuroBasket 2017.

Biletele pot fi cumparate de pe http://www.fiba.com/eurobasket/2017/tickets/ prin trei platforme de ticketing:

Prețurile variază între 150 de lei si 1.050 lei, acestea fiind prețurile cu reducere între 40 si 45 la sută până în 22 noiembrie, când va fi tragerea la sorți pentru componența grupelor Eurobasket.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la Cluj, în Sala Polivalentă, la care au participat Adrian Voinescu, director în cadrul Comitetului de Organizare a EuroBasket 2017 pentru România, Mircea Cristescu, director operațiuni în cadrul Comitetului de Organizare a Eurobasket 2017 pentru România și Vlad Moldoveanu, component al echipei naționale a României, dar și al U-Banca Transilvania.

Adrian Voinescu, director în cadrul Comitetului de Organizare a EuroBasket 2017 pentru România:

”De astăzi se pun în vânzare biletele pentru pachetul Follow my team, respectiv pentru toate meciurile echipei naționale ale României, cele cinci meciuri care se dispută în Sala Polivalentă. De asemenea, s-au pus în vânzare biletele pentru Tournament pass pentru cei care vor să vadă toate cele 15 meciuri de la Cluj. Se pot cumpăra astăzi, de la ora 10.00. Suntem singura țară organizatoare care vindem prin trei agenții de ticketing, respectiv myticket.ro, blt.ro și eventim.ro. Avem deja un prim cumpărător, în persoana primarului Clujului, Emil Boc. Îi mulțumim pe această cale primarului și tuturor celor din Primărie pentru sprijinul acordat în organizarea Eurobasket”.

Mircea Cristescu, director operațiuni în cadrul Comitetului de Organizare a Eurobasket 2017 pentru România:

”Pentru mulți dintre noi care suntem și în Federație este un fapt împlinit organizarea unui Eurobasket la Cluj. După cum știți, hashtag-ul este deja amenajat în centrul Clujului. De la el, se va lansa o campanie prin care vom arăta că vin giganții, adică giganții baschetului european. Vom avea un drum al giganților care va pleca de la hashtag, reprezentat de niște pași uriași care vor ajunge la Sala Polivalentă. Ne dorim astfel ca suporterii români și străini să aibă un traseu frumos pănă la Sala Polivalentă. Sper să aibă impactul pe care ni-l dorim. Fac apel pe această cale către fanii echipei naționale să fie alături de noi și să dovedim nu numai că facem parte din elita baschetului european, dar și că avem forța necesară să mergem mai departe. Pentru asta, avem nevoie de suținerea lor, pentru că baschetul este un sport dinamic și fără ei pare mai fad”.

Vlad Moldoveanu, jucător România:

”Pentru generația mea, Campionatul European înseamnă foarte mult, am plecat de la 13-14 ani la un drum lung. La Sibiu, am reușit să promovăm, apoi iar ne-am pierdut puțin pe drum, a venit apoi o campanie pentru Eurobasket reușită, am pierdut calificarea fiind practic singura echipă de pe locul 2 care nu a mers mai departe. Pentru mine, Eurobasket 2017 înseamnă foarte mult, este un punct culminant al carierei. Jucăm acasă nu numai în fața supoterilor, ci și în fața părinților, copiilor, a bunicilor și cred că suntem suntem la o vârstă perfectă pentru performanță. În numele tuturor de la echipa națională vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea Eurobasket 2107 în România. Mă bucur că vine Croația la Cluj, este o echipă foarte bună, cu jucători de top, o națională care nu are nevoie de nicio prezentare. Eu îmi doresc cea mai tare grupă. Îmi place să joc cu cei mai buni! Îmi doresc, desigur, să joc cu sala plină, îți dă un avânt, un cu totul alt sentiment, îmi doresc să joc cu sala plină de români!”.

România, ca țară organizatoare, își poate alege un partener/adversar dintre țările participante. Decizia va fi luată în cadrul ședinței de Birou Federal care va avea loc mâine, la București. Totodată, Croația este cu siguranță unul dintre adversarii din cadrul grupei noastre, din cauza incompatibilității cu celelalte grupe.

Parteneri