imagine articol

Rolland Török și Mihai Silvășan, înainte de meciul cu Larnaca

La conferința de presă premergătoare jocului cu Petrolina AEK Larnaca, contând pentru etapa a 3-a a Grupei G a primei faze a grupelor FIBA Europe Cup, au participat antrenorul principal Mihai Silvășan și jucătorul Rolland Török.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

Thumbnail

”Suntem în fața unui nou meci din FIBA Europe Cup, un meci greu, pentru că jucăm cu o echipă, AEK Larnaca din Cipru, care este cu cuțitul la os în această competiție. Ei au pierdut primele două meciuri pe care le-au disputat, însă asta nu trebuie să ne relaxeze, ei au jucători din punct de vedere individual foarte, foarte buni. Va fi un meci foarte fizic, ei joacă o apărare foarte agresivă, de multe ori pe tot terenul și trebuie să fim tari din punct de vedere mental ca să facem față unui astfel de meci. Nu avem probleme de sănătate, jucătorii sunt apți, mai puțin vechile probleme ale lui Kuti Nandor și Wilhelm Brosser, care sunt accidentați de ceva timp. La ora meciului trebuie să fim pregătiți sută la sută și trebuie să reușim să învingem, acesta este unicul nostru scop. Cu siguranță, nu vreau să mă gândesc la cele două meciuri câștigate cu ei în preliminariile Basketball Champions League, ei au și schimbat, de altfel, point guard-ul principal, au alt jucător. Le-am spus și băieților că nu trebuie să ne gândim la ce a fost, ei vor veni cu siguranță să câștige, au nevoie de această victorie, însă și noi avem nevoie de ea și vom da tot ce putem pentru a o obține. Încă nu putem vorbi de o calificare ma deprarte, vreau să luăm fiecare meci pas cu pas, la final vom trage linie și vom vedea. Cu siguranță este obiectivul nostru”.

ROLLAND TOROK, jucător:

Thumbnail

”Este clar că echipa din Larnaca va veni aici să câștige, ne va fi foarte greu, atât în apărare, cât și în atac, însă eu consider că, dacă ne facem jocul nostru și respectăm toate indicațiile antrenorilor, vom câștiga. AEK Larnaca nu este aceași echipă cu care am jucat în Champions League, o știu toți colegii mei. Vom lupta să câștigăm, vrem să adunăm trei victorii în grupă, lucru care ne-ar avantaja în perspectiva unei calificări. Toți suntem cu moralul sus în urma seriei bune, atmosfera este foarte bună în vestiar, în afara terenului, mă bucur că ne înțelegem foarte bine, iar victoriile acestea consecutive ne ajută și mai mult. Este o oarecare diferență între jocurile din campionat și cele din cupele europene, din cauza regulamentelor diferite, unele echipe au voie cu mai mulți jucători străini, altele cu mai puțini, așadar se simte puțin o diferență. Așteptăm cât mai mulți fani să vină să ne sprijine și la meciul acesta, este clar că suporterii ne ajută foarte mult, în oricare meci, indiferent de adversar!”

U-Banca Transilvania - Petrolina AEK Larnaca se dispută miercuri, 2 noiembrie, cu începere la ora 20.30 în Sala Sporturilor "Horia Demian" și va fi televizat de postul sport.ro.

Biletele se pot achiziționa online de la partenerul nostru biletmaster.ro sau în ziua jocului, cu începere de la ora 17, la casieria Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, la prețul de 20 de lei (10 lei pentru elevi și studenți).

Parteneri