imagine articol

Rolland Török și Adrian Resteman, în Brazilia cu lotul național

Echipa națională a României, cu Rolland Török în componență și ajutată de kinetoterapeutul U-Banca Transilvania, Adrian Resteman, a făcut astăzi deplasarea spre Sao Paolo (Brazilia). Aici, tricolorii vor disputa două meciuri cu puternica selecționată sud-americană, care se află pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice.

Tricolorii vin după o serie de trei turnee amicale, din care a reușit să câștige două, în cadrul circuitului Atlas International Tournament 2016, împotriva selecționatelor Chinei, Poloniei și Georgiei.

Lotul național, pregătit de Marcel Țenter, Claudiu Fometescu și Milorad Perovic se va baza pe Alexandru Olah, Cătălin Baciu, Bogdan Țîbîrnă, Titus Nicoară, Rolland Török, Adrian Guțoaia, Octavian Popa-Calotă, Vlad Corpodean, Barîș Aktaș, Iulian Orbeanu, Giordan Watson și Malcolm Armstead.

În lotul cu care Brazilia se pregătește de Olimpiadă se regăsesc cinci jucători de NBA - Leandro Barbosa (Phoenix Suns), Nene Hilario (Houston Rockets), Marcelinho Huertas (Los Angeles Lakers), Raulzinho Neto (Utah Jazz) și Anderson Varejao (Golden State Warriors), dar și patru jucători din prima ligă spaniolă, Liga ACB - Augusto Lima (Real Madrid), Vitor Benite și Vitor Faverani (ambii UCAM Murcia) și Rafael Luz (Laboral Kutxa Vitoria).

România va întâlni Brazilia în două jocuri, programate pentru 23 și, respectiv, 25 iulie.

Parteneri