imagine articol

Richard și compania continuă seria jocurilor de pe teren propriu

La nici 48 de ore de la încleștarea cu Prometey, U-Banca Transilvania are parte de un nou meci pe teren propriu. Ardelenii se vor duela cu SCM OHMA Timișoara, într-un joc programat la ora 17:15, la BTarena. Biletele sunt disponibile printr-un click AICI, în vreme ce confruntarea va fi transmisă în direct la Digi Sport, Prima Sport și FRB TV.

La Cluj-Napoca a sosit, încă de la mijlocul săptămânii, gruparea aflată pe locul 8 în clasamentul grupei 1-10. Bănățenii au un bilanț de patru rezultate pozitive și zece înfrângeri, cu un total de 18 puncte. Formația lui Dragan Petričević a răpus-o în ultima etapă pe BC CSU Sibiu cu scorul de 92-79. Ilija Djoković și-a condus colegii spre victorie prin 25 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. De-a lungul sezonului s-au mai remarcat și Adam Mirković, Igor Kesar sau Nikola Gajić. La capitolul români, Timișoara mizează pe Laszlo Lazar și Edward Petrescu. 

U-Banca Transilvania a pierdut sâmbăta trecută la Oradea și a căzut pe poziția secundă. Sezonul regulat mai programează patru etape, dintre care una va aduce o întâlnire directă cu CSM CSU Oradea, pe terenul nostru. Karel Guzman va absenta până când se vor primi deciziile luate de către Federația Română de Baschet în urma evenimentelor de la Oradea. Alb-negrii nu au alte probleme de efectiv și vor aborda la victorie duelul de vineri.

Clujenii și timișorenii s-au duelat deja de două ori în actualul sezon, în campionat și în Cupa României. În ambele situații, U-Banca Transilvania a repurtat succese la diferențe confortabile.  

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

Al doilea meci din această serie de trei partide în decurs de cinci zile, miercuri, vineri și duminică. Trebuie să fim foarte atenți și să jucăm un baschet bun pentru a câștiga. Acesta e scopul nostru, să ne concentrăm la jocul nostru, să avem intensitatea corectă și să câștigăm. Nu ne permitem să mai facem pași greșiti, dacă vrem să ocupăm prima poziție la finalul sezonului regulat.

HAIDE "U"
24

Parteneri