imagine articol

Returul cu Dinamo este programat joi, la BTarena

U-Banca Transilvania dispută joi, 30 decembrie, ultima partidă din 2021. Formația noastră o întâlnește pe Dinamo în meciul retur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Confruntarea se va desfășura la ora 17:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Look Sport. 

Ardelenii pleacă cu prima șansă, întrucât și-au adjudecat victoria în duelul tur, desfășurat luni, la București. U-Banca Transilvania s-a impus cu scorul de 72-68. Astfel, alb-negrii beneficiază de patru puncte avantaj înaintea întâlnirii și vor să obțină biletele pentru Final Four-ul Cupei României.

Disputa din capitală nu a fost însă una ușoară. Printr-o prestație la înălțime din partea jucătorilor Andrei Mandache, Cecil Williams și Nemanja Miljenović, dinamoviștii ne-au pus probleme, iar echilibrul a existat în multe momente pe tabela de marcaj. Totuși, U-Banca Transilvania s-a desprins pe final grație unui efort colectiv. S-au remarcat, pe rând, Andrija Stipanović, Patrick Richard, Luca Colceag și Karel Guzman.

Richard și compania s-au întors imediat la Cluj-Napoca și au continuat pregătirea pentru jocul retur. Concentrarea este cuvântul de ordine la U-Banca Transilvania, formație care speră să încheie așa cum trebuie un 2021 de vis.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

A fost un prim meci dificil pe care l-am câștigat, din fericire, la București. Ne dorim ca jocul nostru să fie mai bun în returul cu Dinamo, care va fi mâine, la Cluj. Trebuie să fim mai puternici din punct de vedere fizic și să jucăm mai intens atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac. Am făcut analiza ultimului meci și am văzut ce lucruri putem îmbunătăți. Vrem să calificăm, cu siguranță. Pornim cu prima șansă și va trebui să dovedim pe teren că merităm să fim în Final Four. 

IA BILET AICI!

Ai acces la meci dacă:

𝗔) eşti vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
𝗕) te afli în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
𝗖) prezinţi rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Documente necesare la intrare în sală: adeverința care certifică rezultatul negativ (emisă de un centru medical acreditat) și un act de identitate. Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile. 

Prietenii de la Olgamed vor organiza teste rapide gratuite joi, 30 decembrie, în intervalul orar 15.00 - 17.00. Maşina de ambulanţă va fi amplasată lângă restaurantul 4Champions.

Copiii care au vârsta sub 12 ani nu au nevoie de vaccin sau de test pentru a avea acces în sală.

Casa de bilete de la BTarena este deschisă în ziua meciului de ora 15:30.

Parteneri